FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  "OPTIMI"

FOTO+VIDEO Tatăl unui fotbalist român a pariat pe reușita fiului său » Jucătorul a marcat un gol spectaculos

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2017 11:28

Denis Drăguș, atacantul de 18 ani al Viitorului, a marcat un gol de senzație în disputa cu FC Botoșani din optimile de finală ale Cupei României, iar tatăl său a câștigat un pariu de pe urma golului înscris de tânărul fotbalist.

În minutul 78 al disputei de la Botoșani, Drăguș a reluat balonul în poartă cu călcâiul, de la marginea careului mic, restabilind egalitatea la 2 pe tabela de marcaj.

VIDEO cu reușita lui Drăguș

Tatăl său, Mihai Drăguș, fost atacant la Dinamo, FC Argeș, Chindia sau Torpedo Moscova, a sărbătorit cu atât mai mult reușita, deoarece pariase că fiul său va marca în meciul din Cupă. 

"A fost un gol senzațional, nu este la prima reușită de acest gen pentru că a mai avut un gol similar la un turneu de juniori în Ungaria.

M-au felicitat și colegii pe grupul meu de Whatsapp, intitulat FC Argeș Boys. Fostul portar Bogdan Vintilă, care e și un tip mai hazliu, mi-a zis că fiul meu e de mecanică fină, iar eu am fost forjă", a spus tatăl lui Denis Drăguș

Reușita jucătorului de 18 ani nu i-a adus însă victoria trupei antrenate de Gheorghe Hagi. FC Botoșani a punctat în minutul 81 și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează