FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AEROSTAR BACĂU - DINAMO

GALERIE FOTO Steliano, ești bine? :) Eroarea căpitanului o putea costa calificarea pe Dinamo!

Captură TV Dolce Sport +4   FOTO
Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 22:40

Dinamo a avut o evoluție extrem de modestă cu Aerostar Bacău, liderul din C1, prestație care subliniază încă o dată pasa proastă prin care trece echipa lui Vasile Miriuță. "Câinii" au învins cu 1-0, gol Nemec abia în minutul 85.

Recompensat de Vasile Miriuță cu banderola de căpitan, Steliano Filip, protagonist într-o escapadă bahică noaptea trecută, a părut că nu și-a revenit total pentru acest meci. 

Pe finalul meciului, înainte ca Nemec să înscrie, a făcut câteva piruete, pe vârfuri, căutând speriat o minge care aterizase în careul echipei sale. A încercat să respingă balonul, dar a tras în piciorul adversarului, care l-a ajutat până la urmă: norocul lui Steliano a fost că finalizarea jucătorului de la Aerostar, lipsită de vlagă, a fost reținută de Brănescu. 

1

2

3

4

5

Citește și: Petrecere cu alcool în cantonamentul lui Dinamo de la Piatra Neamț! S-a băut până la 5:00 dimineața: "Abia se ținea pe picioare când a venit poliția"

S-au calificat în "optimile" Cupei României: CSM Poli Iași, CS Mioveni, U Cluj, CSU Craiova, Viitorul, Juventus București, Gaz Metan, Chindia Târgoviște, Unirea Slobozia, CS Afumați, AFC Hermannstadt, Astra, ACS Poli Timişoara, FCSB, Botoșani și Dinamo.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
mosvasile
mosvasile  •  27 Octombrie 2017, 17:01

Ce aveti ma cu Steliano ?Asa e el ametit,da e baiat bun !

dinamo_fan
dinamo_fan  •  27 Octombrie 2017, 09:53

Filip asta cred ca o sa ramana toata viata la Dinamo. nu avem cum sa-l vindem. nici macar camilele nu sunt intr-atat de pe langa fenomen sa arunce cu ceva dirhami dupa el.

1456761317981106
Victor-ion Petrisor  •  27 Octombrie 2017, 09:16

Un jucător cu evoluții slabe, constante. Face permanent greșeli grave. Trebuie scos din zonele din apropierea porții noastre. Mai are și un obicei prost, anume acela de a trage la poartă de la distanță. De fiecare dată rezultatul este același : 0. De ani aștept să dea o centrare bună, zadarnic, cred că mai am mult de așteptat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează