FOTBAL  »  Superliga  »  AEROSTAR - DINAMO

Petrecere cu alcool în cantonamentul lui Dinamo de la Piatra Neamț! S-a băut până la 5:00 dimineața: "Abia se ținea pe picioare când a venit poliția"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 19:49

Lucrurile nu merg deloc bine la Dinamo după plecarea lui Cosmin Contra și a lui Adrian Mutu. Echipa este în afara play-off-ului, iar jucătorii par scăpați de sub control.

Prosport.ro anunță că Steliano Filip, alături de alți doi colegi, s-ar fi îmbătat înaintea meciului de azi cu Aerostar Bacău. "Nici nu putem confirma, nici nu putem infirma", au spus oameni din Poliția Municipiului Piatra Neamț și managerul Central Plaza Hotel pentru sursa citată.

Totul s-ar fi petrecut până în această dimineață, în jurul orei 5:00, când un client a sunat la poliție din cauza zgomotului pe care Filip și cei doi colegi îl făceau.

"Poliţiştii au avut intervenţie la hotel. Doar au deschis uşa şi s-a afişat Steliano Filip, care abia se ţinea pe picioare, dar mai erau doi jucători.  Agentul le-ar fi zis «Dacă nu vă liniştiţi, mă duc să-l trezesc pe antrenorul Miriuţă». După s-au calmat. Există fişă de intervenţie.

Clientul a sunat la recepţie întâi şi după a sunat la poliţie când a văzut că nu se liniştesc. Filip era ameţit, abia se ţinea pe picioare. Poliţia doar i-a liniştit. Nu s-a făcut proces verbal, s-a completat doar fişa de intervenţie, nu ştiu mai mult", a spus o sursă pentru Prosport.ro.

Premiat de Miriuță :)

Antrenorul lui Dinamo nu pare să fi luat act de cele întâmplate. Nu doar că Steliano Filip este titular în meciul cu Aerostar, ba chiar poartă și banderola de căpitan. 

"Nu ştiu, chiar acum aud pentru prima dată aceste lucruri. Ce a făcut? Nu ştiu... Steliano Filip e în lot şi e şi căpitanul echipei. Îţi dai seama că nu pot eu să-i controlez la ora aia (n.r. 05:00)", a zis antrenorul lui Dinamo, conform sursei citate. 

Detalii AICI despre meciul din 16-imile Cupei, Aerostar Bacău - Dinamo, care se dispută la Piatra Neamț.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
mosvasile
mosvasile  •  27 Octombrie 2017, 16:37

De cand a ajuns "presa" litera de evanghelie? Sa nu uitam ca faimosul CTP-tatal soros-istilor-vorbeste si de "hienele de presa"!

florin_ch
florin_ch  •  27 Octombrie 2017, 13:23
Postat de Costel Rosoiu pe 27 Octombrie 2017, 10:22

Inventii fcsb-iste,simt ca sunt cei mai tari la fotbal din tara,dar in afara? -sunt mielusei.Lasati laudele fcsb-istilor ca nu aveti echipa sa scoata capul in fotbalul mare cu toate achizitiile voastre,deabia i-ati batut pe Dinamo cu 1-o.Daca sunteti asa buni,de ce nu ati cistigat la un scor categoric. Lauda de sine ,nu miroase a bine.

Ce ai "fumat"?

467991146719096
Costel Rosoiu  •  27 Octombrie 2017, 10:22

Inventii fcsb-iste,simt ca sunt cei mai tari la fotbal din tara,dar in afara? -sunt mielusei.Lasati laudele fcsb-istilor ca nu aveti echipa sa scoata capul in fotbalul mare cu toate achizitiile voastre,deabia i-ati batut pe Dinamo cu 1-o.Daca sunteti asa buni,de ce nu ati cistigat la un scor categoric. Lauda de sine ,nu miroase a bine.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează