Articol de , - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2023 18:38 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 19:52

Duelul galeriilor se anunță unul încins la derby-ul CSA Steaua - Rapid, din runda secundă a grupei B din Cupa României Betano. 

UPDATE 19:30 / Galeriile au ajuns la stadion 

Cele două galerii au ajuns la stadionul din Ghencea. Niciun incident nu a fost semnalat pe parcurs. 

+37 FOTO

Aproximativ 20.000 de spectatori sunt așteptați pe arena din Ghencea, la derby-ul dintre Steaua și Rapid. Măsurile de securitate sunt fără precedent, meciul fiind considerat unul cu risc ridicat. 

Spectacol în tribune, chin pe teren » Rapid e blocată în Ghencea și tremură pentru calificarea în faza următoare a Cupei României Betano
CSA STEAUA - RAPID 0-0
Spectacol în tribune, chin pe teren » Rapid e blocată în Ghencea și tremură pentru calificarea în faza următoare a Cupei României Betano

A început meciul galeriilor la Steaua - Rapid

Duelul galeriilor a început cu mult înainte. Peluza Nord Rapid s-a lăudat pe facebook că a aflat scenografia pe care o pregăteau rivalii „militari”. Giuleștenii au postat imaginea din interiorul stadionului Steaua și au scris: „Opriți meciul! Iar am umilit Armata”.

„Opriți meciul!” » Ce-au făcut galeriile înainte de Steaua - Rapid
FOTO: Facebook @peluzanordrapidbucuresti

Și ultrașii steliști și-au făcut numărul. Le-au oferit jandarmilor un loc fals de întâlnire. „Militarii” se vor strânge în cartierul Drumul Taberei, aproape de stadion, nu în Calea 13 Septembrie, cum transmiseseră inițial.

Giuleștenii au pornit spre stadion într-un corteo impresionant, de 5.000 de oameni, din zona Bulevardului Timișoara.

VIDEO. Galeria Rapidului, corteo spre stadionul din Ghencea

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Mutare la Dinamo! Numele surpriză care vine și mai aproape de Ovidiu Burcă

Măldărășanu sare la gâtul arbitrilor: ”Îl apreciez pe Sebi Colțescu. E foarte bun. Dacă vrea ca un meci să se termine 3-3 atunci se termină 3-3”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”