FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - DINAMO, MÂINE, 20:30, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

"Geo Flores" e nașul lui Dinamo și promite un meci mare: "Sper că U Cluj va fi surpriza competiției"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 28 noiembrie 2017 22:26

George Florescu, fostul decar al echipei naționale, în prezent la U Cluj, în Liga 3-a, speră că "Șepcile Roșii" o vor elimina pe Dinamo din Cupă. Partida se joacă mâine, de la ora 20:30. 

"E foarte important că jucăm în fața propriilor suporteri. Cred că presiunea va fi pe cei de la Dinamo, pentru că e din Liga 1 și e mult mai titrată decât Universitatea.

Tocmai din acest motiv, ar trebui să intrăm pe teren mai relaxați. O victorie cu Dinamo ar fi extrem de importantă pentru imaginea clubului și pentru experiența jucătorilor, mai ales pentru cei care nu au jucat în Liga 1.

Am întâlnit Dinamo când eram la Astra și am câștigat împotriva lor în Ștefan cel Mare. I-am bătut categoric din câte îmi aduc eu aminte, 2-0. Am câștigat și la Giurgiu, deci am experiență plăcută împotriva lui Dinamo. Aș vrea să o repet și mâine și sper ca "U" să fie surpriza acestei Cupe", a declarat Florescu, potrivit ziuadecj.realitatatea.net

Vezi aici o radiografie detaliată a lotului "Șepcilor roșii", din care fac parte nume grele care au trecut prin Liga 1, precum Călin Albuț, Valentin Lemnaru, Andrei Cordoș, Octavian Abrudan, George Florescu sau Dorin Goga.

  • U Cluj - Dinamo se joacă miercuri, de la ora 20:30. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Pro X.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
calinescu_
calinescu_  •  29 Noiembrie 2017, 18:53

FLORESCU TREBUIE ADUS LA DINAMO ....!!!!! A AVUT UN TRATAMENT NEMERITAT LA NATIONALA DIN PARTEA STELISTILOR , LA FEL CUM A AVUT STEFAN RADU ....!!!!! MAI ARE MULT DE SPUS IN FOTBAL...!!!!

bendyx066
bendyx066  •  29 Noiembrie 2017, 12:23
Postat de dvd1 pe 29 Noiembrie 2017, 03:30

e 1 solist 100%. Dinamo nu are nici macar 1 jucator care sa poata rivaliza cu ce au aia acolo. Toti de la Dinamo sint mult sub absolut toti de la U Cluj. Dinamo nu are jucatori nici macar de divizia D, nici pe maidan nu sint buni. Huo Dinamo pt unde ati ajuns

Visezi urât noaptea... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hannah.robinson
hannah.robinson  •  29 Noiembrie 2017, 08:55

Paote

Vezi toate comentariile (11)
Comentează