FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CEAHLĂUL - GAZ METAN CRAIOVA ÎN 16-IMILE CUPEI

Gheorghe Ştefan: "Nu vrem Cupa, dar ne propunem să mergem cît mai departe"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2009 00:00

Preşedintele de onoare al echipei Ceahlăul, Gheorghe Ştefan, a declarat, vineri, după tragerea la sorţi a 16-imilor Cupei Românuiei, că Gaz Metan CFR Craiova este un adversar accesibil, însă este mai mulţumit de faptul că nemţenii vor juca pe teren propriu.

"Important este că jucăm la Piatra Neamţ acest meci si evităm o deplasare foarte lungă până la Craiova în plin campionat. În rest, totul e bine. Nu ne-am propus să cucerim Cupa României, ci să formăm o echipă de viitor. Dacă vom ajunge în fazele superioare ale competiţiei nu ne vom da la o parte", a spus Ştefan.

Tehnicianul oltenilor, Ionel Gane, s-a arătat optimist după tragerea la sorţi şi a afirmat că singurul adversar pe care ar fi vrut să îl evite era Universitatea Craiova: "Pentru noi este o tragerea accesibilă. Ceahlăul pleacă cu prima şansă, dar obiectivul nostru este calificarea. Marele regret este că nu vom juca cu o echipă de Liga I pe teren propriu".

Potrivit tragerii la sorţi efectuate vineri, la sediul FRF, Ceahlăul Piatra Neamţ va întâlni în 16-imile Cupei României pe Gaz Metan CFR Craiova (L2).

Jocurile din 16-imile de finală ale Cupei României se vor desfăşura în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, în zilele de 22, 23 şi 24 septembrie.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează