FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FCSB

Gigi Becali nu-i dă șanse lui Dinamo în semifinalele Cupei: „Îmi convine că am picat cu ei din două motive”

Gigi Becali +25   FOTO
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 20:33

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a vorbit despre duelul cu Dinamo din semifinalele Cupei României. Latifundiarul a explicat de ce e fericit că semifinala contra marii rivale se dispută în dublă manșă. 

  • Sepsi - Poli Iași și Dinamo - FCSB sunt meciurile care vor decide finalistele Cupei României din sezonul 2019-2020;
  • Semifinalele vor avea loc în dublă manșă. Turul va fi pe 24 iunie, pe terenul primei echipe extrase, iar returul pe 8 iulie. Finala e stabilită pe 22 iulie. Câștigătoarea Cupei va merge în Europa League și va intra în primul tur preliminar - detalii, AICI.

„Îmi convine că am picat cu Dinamo din două puncte de vedere. Primul e că jucăm două meciuri. În mod normal, te califici. Un singur meci era mai periculos. Era periculos să jucăm finala cu Dinamo, era mai greu. 

Nu mai e Dinamo din 2016, plus că acum e alta concepția patronului de la FCSB. Patronul de la FCSB spunea atunci că nu e interesat de Cupă. Acum ne interesează Cupa, e mai ușor de luat, având în vedere celelalte 3 echipe care au rămas în competiție”, a spus Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Gigi Becali: „Nu avem ce căuta la Craiova”

Finala Cupei României e programată la Craiova, însă Becali și-ar dori schimbarea locului de disputare, dacă FCSB va accede în ultimul act: „Nu avem ce căuta să jucăm finala Cupei la Craiova, e prea mare distanța. Facem alt contract, cu alt stadion. 

FOTO. Imagini de la ultimele două meciuri dintre Dinamo și FCSB din Cupa României

+21 FOTO

VIDEO. Derby la reluarea Ligii 1! Totul despre CFR Cluj - FCSB, meciul care îi poate scoate pe roș-albaștri din lupta pentru titlu

Citește și alte știri despre FCSB: 

Helmuth Duckadam, verdict după ce a văzut că FCSB și Dinamo se întâlnesc în Cupă: „Să recunoaștem, nu suntem la nivelul lor”

DINAMO - FCSB. Dinamoviștii se simt dezavantajați înainte de derby-ul din Cupa României: „E clar!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
10aripa
10aripa  •  11 Iunie 2020, 07:26

Cum ar fi ca Dinamo sa castige trofeul si fcsb sa termine pe 4 dupa cfr,craiova si botosani? Adio umilințe in Europa

creeperno
creeperno  •  10 Iunie 2020, 22:35

Dinamo 2-1 Fcsb

22cea
22cea  •  10 Iunie 2020, 22:12

Stim nea Gg , o sa castigati cu 70-0 , cunoastem :)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează