FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - FCSB

Dinamo - FCSB. Gigi Becali anunță revenirea unui renegat în primul „11”: „Va fi titular în Cupă!” » Pronosticul pentru Derby de România

Gigi Becali a oferit scorul exact pentru Dinamo - FCSB și a numit un titular
Gigi Becali a oferit scorul exact pentru Dinamo - FCSB și a numit un titular

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iunie 2020 16:47 / Actualizat miercuri, 24 iunie 2020 17:33

Gigi Becali (61 de ani) a optimist înaintea semifinalei de Cupa României dintre Dinamo și FCSB. 

  • Dinamo - FCSB, turul semifinalei Cupei României, e joi, de la 20:00, liveTEXT pe GSP.ro

Gigi Becali a renunțat la titlu și se concentrează asupra Cupei României. Patronul celor de la FCSB nu concepe să piardă cu rivala Dinamo și a oferit un pronostic: „Mă aştept să câştigăm 2-0, să fie calificare!”.

Dinamo - FCSB. Gigi Becali anunță revenirea unui renegat în primul „11”: „Va fi titular în Cupă!” » Pronosticul pentru Derby de România

Adi Popa, iertat de Gigi Becali

Florin Tănase, căpitanul celor de la FCSB, a fost eliminat în meciul cu Gaz Metan, scor 2-2, din play-off-ul Ligii 1 și va absenta cu Dinamo. Gigi Becali spune că Adi Popa, fotbalist pe care l-a criticat în ultima vreme, îl va înlocui. Exclus din lot, „Popică” a fost chemat de urgență după ce FCSB a rămas fără 7 jucători, toți accidentați. A jucat 32 de minute cu Mediaș, iar acum poate reveni în primul „11”. Ar fi doar al treilea meci ca titular în 2020.

„Nu sunt supărat deloc pe el. Te superi pe om că nu e vinovat? Nu ştiu, să vedem, acolo în stânga o să joace Popică probabil”
Gigi Becali

VIDEO / Dinamo - FCSB, derby în semifinalele Cupei României

Citește și alte știri despre Dinamo - FCSB: 

Dinamo, fără un jucător de bază în meciul cu FCSB! Decizia de ultimă oră luate de INMS

Florinel Coman, surpriza cu Dinamo! Cum ar putea arăta primul „11” al roș-albaștrilor în derby

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
creeperno
creeperno  •  24 Iunie 2020, 22:48

Foarte bine

1025138504184136
Constantin Valentin  •  24 Iunie 2020, 22:43

FCSB aminteste de echipe din liga onoare sau judeteana, echipe in care intrau totii betivii si neavenitii, cumetrii, nasii, finii antrenorului sau salahorii primarului ! Vai mama lor !

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  24 Iunie 2020, 21:32

Visul meu este sa vad ca macar odata, Dinamo va castiga un meci cu fcsb in urma unui arbitraj talharesc!Vreo doua goluri date din off side ,plus penalty inventat,plus jucatori eliminati pe nedrept!Nu ca as avea ceva cu jucatorii fcsb-ului-Doamne fereste!Nu!Dar ca sa faca *** alde Craciunescu,alde Ioanitoaia si alti insi imbatraniti in rele!Plus alde Ionutz Anghelutza de la GIGI SPORT1 si cei de la GSP!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează