FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  GLORIA BUZĂU - FCSB

Ilie Stan, descumpănit după tragerea la sorți: „După ce am văzut că am picat cu FCSB, mi-am zis asta”

Ilie Stan, antrenor Gloria Buzău
Ilie Stan, antrenor Gloria Buzău

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 17:41 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 18:11

Tragerea la sorți pentru „16-imile” Cupei României, care a avut loc astăzi, le-a adus împreună pe Gloria Buzău și FCSB. Vestea nu i-a picat bine lui Ilie Stan (53 de ani), antrenorul divizionarei secunde.

Ilie Stan, care a antrenat-o pe FCSB în sezonul 2011/2012, spune pentru realitateasportiva.net că și-ar fi dorit să întâlnească un adversar mai facil în Cupă.

IIlie Stan, despre Gloria Buzău - FCSB: „Voiam un adversar mai accesibil”

„Trebuie să joci. Voiam la primăvară să jucăm, nu acum. E prea aproape, veneau și suporterii, așa parcă e fără miză. Jucătorii sunt motivați, dar vorbim și de calitatea lor aici. S-au întâmplat minuni în fotbal.

Depinde și ce obiectiv au ei, dacă urmăresc să meargă mai departe. Nu mă gândeam că o să joc cu ei. După ce am văzut că am picat cu FCSB, mi-am zis că «Asta e!». Voiam un adversar mai accesibil”, a declarat Stan pentru sursa citată.

În acest moment, Gloria Buzău ocupă locul 11 în Liga 2, cu 15 puncte obținute în 10 meciuri. În eșalonul superior, FCSB este lider, cu 24 de puncte și 5 victorii consecutive.

Reguli Cupa României:

  • Jocurile din şaisprezecimi se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent;
  • În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă;
  • În partidele în care se întâlnesc formații de Liga 2 cu formații de Liga 3, în ceea ce privește regulile de vârstă ale tinerilor jucători, se vor aplica reglementările de la Liga 3;
  • Avertismentele (cartonaşele galbene) aplicate jucătorilor în jocurile disputate anterior fazei şaisprezecimilor de finală se anulează;
  • Începând cu faza șaisprezecimilor de finală, un jucător care acumulează 2 (două) cartonaşe galbene, în meciuri diferite, va fi sancţionat cu suspendarea pentru un joc, următorul din cadrul Cupei României;
  • În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile.

VIDEO. Ilie Stan a vorbit despre transferul la Steaua: „Nu am putut să dorm două zile”

Citește mai multe știri din fotbalul românesc:

Decizia lui Gigi Becali a schimbat totul! Secretul formei care a dus-o pe FCSB pe locul 1

Ilie Dumitrescu exclamă, după ce FCSB a ajuns pe primul loc în Liga 1: „E cel mai bun jucător din campionatul nostru!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
180761176859242
Traian Pavelescu  •  09 Noiembrie 2020, 18:49

Ilie Stan, stelist vechi și adevărat, cu siguranța nu a zis FCSB, ci numele real, arhicunoscut in țara și in exterior, folosit in L’Equipe și Gazetta Dello Sport, Steaua!!! Doar la noi mai poate exista o cenzura absurda, de tip totalitar, care sa interzică, la ordinul cazarmii, folosirea numelui Steaua! Ridicol, aberant, inadmisibil in UE!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează