FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  GLORIA BUZĂU - UTA 1-2

Condusă la pauză în „Crâng”, UTA a întors-o pe Gloria Buzău în repriza a doua

Freitas a înscris în Gloria Buzău - UTA
Freitas a înscris în Gloria Buzău - UTA

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2023 17:53 / Actualizat miercuri, 27 septembrie 2023 18:03

În reeditarea meciului de baraj pentru menținerea / promovarea în Liga 1, UTA a câștigat la Buzău, 2-1 cu Gloria, în grupa D din Cupa României.

Locul 4 în Liga 2, Gloria Buzău a condus-o pe UTA la pauză, însă nu a putut menține ritmul din prima repriză și în a doua parte.

Buzoienii au deschis scorul în minutul 32, prin Valentin Dumitrache, al cărui șut din 6 metri nu a putut fi scos de Kucher. Gloria a avut șansa să-și dubleze avantajul chiar înainte de pauză, dar de această dată portarul ucrainean a intervenit salvator.

Condusă la pauză, UTA a întors-o pe Gloria Buzău în repriza a doua

În a doua parte, UTA și-a arătat calitatea superioară. Golul de 1-1 a fost o adevărată bijuterie, șut de la mare distanță al brazilianului Marcelo Freitas, de pe loc, fix sub bara transversală ('57).

Arădenii au mai lovit o dată aproximativ 20 de minute mai târziu, când Vucenovic a fost pe fază și a introdus în poartă balonul balonul respins defectuos, în față, de portarul Haymamba.

Gloria nu a avut forța să egaleze, astfel că UTA a început cu dreptul aventura în grupa D a Cupei României. Pentru formația lui Mircea Rednic urmează un duel cu CSU Craiova, pe teren propriu, iar Gloria o va înfrunta pe Farul, tot la Buzău.

FINAL » Gloria Buzău - UTA 1-2

  • Au marcat: V. Dumitrache '32 / Freitas '57; Vucenovic '75
  • Ora 17:52 - Final de meci, scor 1-2, după 4 minute de prelungire.
  • min. 75: GOL UTA! Arădenii sunt în avantaj după golul lui Vucenovic. Portarul camerunez Norbert Haymamba a respins defectuos, în față, un șut de la depărtare, iar Vucenovic a fost la pândă și a ajuns primul la minge.
  • min. 57: GOL UTA! Marcelo Freitas a înscris un gol superb, cu un șut de la mare depărtare, peste 25 de metri de poartă. 
  • min. 55: zece minute liniștite în startul reprizei secunde. 
  • Murmure de dezamăgire în mediul online, după prima repriză modestă a Aradului. Fanii celor de la UTA au reacționat pe pagina oficială de Facebook: „Cu așa joc, sigur vom fi anul viitor în Divizia B!”.
Condusă la pauză în „Crâng”, UTA a întors-o pe Gloria Buzău în repriza a doua
Buzoienii i-au provocat bătăi de cap „Bătrânei Doamne” în prima repriză / Sursă foto: Facebook@ UTA Arad
  • PAUZĂ în „Crâng”! Gloria intră în avantaj la cabine, după golul lui Dumitrache. Repriză dezamăgitoare a „Bătrânei Doamne”, căreia golul buzoienilor i-a tăiat orice avânt.
  • Min.45: Ocazie mare a buzoienilor, care sunt la un pas să-și majoreze avantajul. Goalkeeper-ul Kucher o salvează pe UTA. 
  • Min.32: GOOL Gloria Buzău! Outsiderii de astăzi deschid scorul grație atacantului de 20 de ani Valentin Dumitrache. Vârful interceptează pasa pe culoar a lui Chică-Roșă, iar șutul său cu dreptul din 6 metri se duce în plasă, în ciuda eforturilor lui Kucher.
  • Min.19: Start echilibrat de meci, fără ocazii notabile în dreptul celor două formații. UTA domină, dar nu-și creează până acum oportunități serioase de gol.
  • Min.1: A început partida din „Crâng”!
Condusă la pauză în „Crâng”, UTA a întors-o pe Gloria Buzău în repriza a doua
Imagine surprinsă la startul partidei / Sursă: Facebook@ UTA

Gloria Buzău - UTA, echipe de start: 

Gloria Buzău: Haymamba - S. Pîrvulescu, Patapis, Wiktorski, Sălceanu - Georgiev - V. Angelov, Pervan, Diogo Izata, V. Dumitrache - Chică-Roșă
Rezerve: Greab - Trebotic, Nadolu, Dobrosavlevici, I. Șerban, Mihaiu, M. Tănasă, Radic, Golan
Antrenor: Andrei Prepeliță

UTA: Kucher - Roganovic, Al. Benga, Stolnik, D. Dumitrașcu - Holst, R. Stanciu, H. Marku, Stahl - Ofosu, Vucenovic
Rezerve: Fl. Iacob – Abeid, Iurasciuc, Diogo Rodrigues, R. Pop, Marcelo Freitas, Cr. Mihai, Fabry, Leidsman
Antrenor: Mircea Rednic

Stadion: „Municipal”, Buzău

VIDEO Cum a fost atmosfera la precedentul duel Gloria Buzău - UTA

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO Ovidiu Burcă a lăudat progresul din jocul lui Dinamo, dar a evidențiat și o slăbiciune: „Aici ar trebui să mai lucrăm”

Blestemul oltenilor? Reghecampf, eliminat la debutul în Cupa Regelui chiar de fostul fotbalist din Superliga!

Rrahmani, gest politic provocator în Rapid – CFR: „Kosovo e Albania”. Se va sesiza FRF precum a făcut FIFA în cazurile Shaqiri și Xhaka?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează