FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - HERMANNSTADT 1-0

Nu i-a menajat după prestația horror din Cupă: „Mai bine nu se prezentau, economiseau banii!”

U Cluj - Hermannstadt // sursă foto: Facebook @ FC Hermannstadt
U Cluj - Hermannstadt // sursă foto: Facebook @ FC Hermannstadt

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2024 23:32 / Actualizat joi, 04 aprilie 2024 00:05

Hermannstadt i-a lăsat o impresie deloc bună lui Helmut Duckadam (65 de ani) cu prestația contra lui U Cluj în „sferturile” Cupei României Betano. Sibienii au fost răpuși de un gol înscris în minutul 90+3.

  • U Cluj va juca în penultimul act cu învingătoarea dintre Universitatea Craiova și Oțelul Galați (joi, ora 19:30).
  • Primele două echipe calificate în semifinale sunt Corvinul Hunedoara (4-0 cu CFR Cluj) și FC Voluntari (0-0, 4-2 d.pen. cu FCU Craiova).
  • Finala Cupei va avea loc pe 15 mai, la Sibiu.

Încă o dată, Hermannstadt a fost învinsă de U Cluj. Și de această dată, precum s-a întâmplat și în sezonul precedent, sibienii au fost eliminați în „sferturile” Cupei României Betano de către „șepcile roșii”.

În această seară, pe Cluj Arena, Hermannstadt nu a contat în atac, singura ocazie a sibienilor fiind bara lui N'Goma din finalul primei părți. Helmut Duckadam nu a simțit pic de dorință din partea elevilor lui Măldărășanu, pe care nu i-a menajat într-o intervenție la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

FĂRĂ PRECEDENT! Mititelu jr. își atacă în plin tatăl și îl numește principalul vinovat: „Napoli n-a făcut în viața lui echipa la Craiova! Să plece toți!”
FCU CRAIOVA - FC VOLUNTARI (0-0, 2-4 la pen)
FĂRĂ PRECEDENT! Mititelu jr. își atacă în plin tatăl și îl numește principalul vinovat: „Napoli n-a făcut în viața lui echipa la Craiova! Să plece toți!”

Helmut Duckadam, după U Cluj - Hermannstadt: „Puteau economisi niște bani dacă nu se prezentau!”

Hermannstadt putea să economisească niște bani dacă nu se prezenta la jocul ăsta, pentru că nu a arătat absolut nimic. Niciun jucător n-am văzut să-și dorească ceva! Cred că au jucat la mica ciupeală, să ajungă la penalty-uri și acolo norocul să fie de partea lor și să se califice.

Pe undeva s-a făcut dreptate. Nu aveau nici dreptul de a juca în cupele europene (n.r. - Hermannstadt nu are acest drept, fiind în insolvență). Nu cred că și-au dorit trofeul atât de mult”, a spus Duckadam.

La flash-interviu, Mihai Butean, fundaș al lui Hermannstadt, s-a declarat afectat de eșec: „A fost un meci dificil. Am alergat mult, ne-am dăruit, ne-am dorit, am fi vrut să facem o impresie bună, o performanță bună, să mergem în semifinale. Am dezamăgit suporterii, ne-am dezamăgit pe noi înșine, am dezamăgit staff-ul, pe toată lumea. Se pare că U Cluj este nașul nostru, iar ne-a scos, din nou în sferturi”.

„Nu văd de ce ar fi dezamăgit. La ce joc au practic în această seară nu știu ce speranțe au avut”, a replicat Duckadam din studio.

De altfel, antrenorul sibienilor, Marius Măldărășanu, a admis că prelungirile erau în plan: „Am și pierdut mingea de câteva ori când am vrut să jucăm decisiv în loc să temporizăm, pentru că am pregătit meciul de maniera în care exista riscul să jucăm 120 de minute”.

Mai multe știri din Cupa României:

Imaginea din „sferturile” Cupei României Betano care l-a dat pe spate pe Panduru: „Pfai de capul meu! Nu știu ce cocs le dă”
REACȚIE
Imaginea din „sferturile” Cupei României Betano care l-a dat pe spate pe Panduru: „Pfai de capul meu! Nu știu ce cocs le dă”
Măldărășanu a aruncat prosopul: „Ne bat pe unde ne prind!”
U CLUJ - HERMANNSTADT 1-0
Măldărășanu a aruncat prosopul: „Ne bat pe unde ne prind!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
b77uhk
b77uhk  •  04 Aprilie 2024, 13:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează