FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FC VOLUNTARI (0-0, 2-4 LA PEN)

FĂRĂ PRECEDENT! Mititelu jr. își atacă în plin tatăl și îl numește principalul vinovat: „Napoli n-a făcut în viața lui echipa la Craiova! Să plece toți!”

Adrian Mititelu // FOTO: captură Fanatik
Adrian Mititelu // FOTO: captură Fanatik

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2024 22:20 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2024 23:08

Adrian Mititelu jr a avut o serie de declarații extrem de dure după ce FCU Craiova a fost eliminată din „sferturile” Cupei României (0-0 și 2-4 la penalty-uri cu FC Voluntari). L-a atacat direct pe tatăl lui, Adrian Mititelu, finanțatorul echipei, și a ținut să se dezică de deciziile luate de acesta în cadrul clubului!

  • Corvinul Hunedoara - FC Voluntari e prima semifinală din Cupa României

La finalul partidei de pe „Ion Oblemenco”, Adrian Mititelu jr a fost extrem de nervos. A lansat o serie de acuzații incredibile la adresa tatălui său. „Totul este rezultatul unui management foarte slab! Toți sunt vinovați, cu finanțatorul în frunte!”.

Napoli a lovit și la conferință: răspunsuri vagi și „bezele” în seara cea mai neagră pentru Mititelu! Dispărut în 94 de secunde
FCU CRAIOVA - FC VOLUNTARI 0-0 (2-4 la pen.)
Napoli a lovit și la conferință: răspunsuri vagi și „bezele” în seara cea mai neagră pentru Mititelu! Dispărut în 94 de secunde

Mititelu jr. a ridicat vocea de mai multe ori pe parcursul interviului, criticând dur deciziile luate la club de tatăl lui, pe care-l vede principalul vinovat de rezultatele dezastruoase.

Adrian Mititelu jr, criză de nervi după FCU Craiova - FC Voluntari: „Toți sunt vinovați, cu finanțatorul în frunte!”

„Este o eliminare foarte dreaptă. Fotbalul te pedepsește când nu ești corect cu el în viață. A fost un joc execrabil din partea echipei noastre! Nu trebuie să ne păcălim cu acele două faze în care am ajuns în fața porții prin noroc.

Este rezultatul unui management foarte slab! Toți cei de la această echipă... Absolut toată lumea, de la acționari până la ultimul om de pe banca de rezerve, trebuie să plece de la echipa asta! E singura șansă ca această echipă să scape de la retrogradare! E singura șansă! Trebuie să spunem adevărul. Primii care trebuie să-și dea demisia suntem noi. Așa ceva nu s-a mai pomenit!

Este o lipsă totală de profesionalism! De aia suntem pe locul 14, la un pas să fim pe locul 15. Am pierdut cu Voluntari... Ăsta e adevărul, vă spun eu. Adevărul este că suntem neprofesioniști! Ne facem că ne pricepem la fotbal!

Este cea mai neagră perioadă din istoria clubului! Vreau să spun că din iulie 2022, aportul meu la această echipă a fost de atât (n.r.- face semn din degete că a fost unul mic). Asta ca să nu mă mai înjure pe mine cei din galerie. Nu am niciun aport de când tatăl meu s-a eliberat din închisoare. Ce a semănat aia a cules!

Vinovați sub absolut toți, cu finanțatorul în frunte! Ăsta e adevărul. Ca echipa să nu retrogradeze, trag un semnal de alarmă. Este și munca mea. Din Liga a 3-a în Liga 2 m-am implicat. Ca echipa să se salveze, trebuie să plece toți!

Ce e de făcut? V-am spus. Mai sunt 7 meciuri și singura șansă reală e să vină un antrenor care să facă echipa cum crede de cuviință și să-și asume. Dacă retrogradăm, măcar știm că am făcut ceva profesionist, pentru prima dată în ultimii ani”, a tunat Adrian Mititelu jr, potrivit OrangeSport.

Adrian Mititelu jr: „Nicolo Napoli nu a făcut niciodată echipa”

Cel mai șocant pasaj din discursul lui Mititelu jr a fost referirea la faptul că tatăl lui s-a băgat mereu peste antrenori. A subliniat că Napoli a fost adus doar pe post de „marionetă” în club și că ultimul antrenor care a reușit să-și impună punctul de vedere în fața patronului a fost Marius Croitoru.

Nicolo Napoli nu a antrenat niciodată această echipă. Niciodată nu a făcut el echipa! Niciodată! Suporterii care cred că are treabă cu echipa greșesc. Nu are nicio legătură cu antrenamentele și cu fotbalul! De aia și este adus aici. Trebuie să fie un moment zero. Nu se mai poate! V-ați pus problema de ce refuză antrenorii să vină aici?”.

Întrebat care e vina finanțatorului, adică a lui Adrian Mititelu, juniorul a spus că: „Din prea multă dragoste, a ajuns să facă rău. Asta este vina finanțatorului. Și a noastră. Din clipa în care Marius Croitoru a plecat, această echipă nu a mai avut antrenor!”.

Începând de azi, eu răspund de tot la echipă. Am vrut antrenori mari, dar probabil le-a fost teamă. Am vorbit cu Marius, am vorbit și cu alții. Dar au vrut de la vară. La vară predau tot, nu mă voi mai implica deloc în fotbal.

Eu sunt responsabilul numărul 1. Toate deciziile au fost luate de mine. Deciziile la club sunt 100% ale mele.

- Adrian Mititelu, pe 1 aprilie

Citește și:

Ăsta e Budescu! Reacție a doua zi după vestea că Hagi nu mai contează pe el la Farul: „Niciodată nu mă crezi!”
FARUL
Ăsta e Budescu! Reacție a doua zi după vestea că Hagi nu mai contează pe el la Farul: „Niciodată nu mă crezi!”
Reghe, mai bine nu citi! Claudiu Keșeru, mărturie nefardată din mandatul antrenorului la FCSB: „Asta e părerea mea”
PRIETENII LUI OVIDIU
Reghe, mai bine nu citi! Claudiu Keșeru, mărturie nefardată din mandatul antrenorului la FCSB: „Asta e părerea mea”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (52)
Ss21
Ss21  •  04 Aprilie 2024, 23:02
Postat de terra.nova pe 04 Aprilie 2024, 03:06

Se vede cat de iubita e :)) cu 400 de spectatori la meci haha clona e sub Voluntari la nr de spectatori. Cu circ au inceput primul lor sezon in liga 1 cu acelasi circ il termină.

Ai plans in seara asta, Otelul fara vreo discriminare......mai aveti vreo echipa prin Craiova, din 4 meciuri 3 victorii si un egal? Out din Cupa Romaniei? :)))))

Ss21
Ss21  •  04 Aprilie 2024, 22:59
Postat de ultrasStiinta pe 03 Aprilie 2024, 23:53

Cine iubește ***??

Ti-a zburat echipa favorita din Cupa Romaniei......urmeaza din campionat! :))))

VanBasten2000
VanBasten2000  •  04 Aprilie 2024, 18:20
Postat de vivi.napoca1_ pe 04 Aprilie 2024, 07:58

Amatorism oltenesc ,balamuc ,cocalari, circ ,etc. etc. ! Ce jucători sau antrenori o sa- și mai facă de lucru cu aceasta echipa !? Ma rog dacă aveți bani de aruncat ,este posibil orice ,tragicomedia poate continua !

De asta sustin ca amatorismul asta ar trebui recompensat de soarta cu un sejur in Liga 2. Time to reflect and adjust. Cam ca la Pelendava.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează