FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  HERMANNSTADT - CSU CRAIOVA 0-2

Și-a certat vedeta, după Hermannstadt - Craiova: „Altădată ne scotea, acum nu mai face ce trebuie. Doar el știe ce e în mintea lui”

Baba Alhassan, în Hermannstadt - CSU Craiova 0-2 // foto: Imago Images
Baba Alhassan, în Hermannstadt - CSU Craiova 0-2 // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2022 20:49 / Actualizat miercuri, 19 octombrie 2022 21:06

Marius Măldărășanu (47 de ani), antrenorul lui Hermannstadt, l-a pus „la colț” pe Baba Alhassan (22) după înfrângerea cu CSU Craiova, 0-2, din grupele Cupei României.

  • Marius Măldărășanu este nominalizat la categoria „Antrenorul Anului 2022”, iar Baba Alhassan la categoria „Cel mai bun fotbalist străin din Liga 1 în 2022”, în Ancheta din final de an a Gazetei Sporturilor. Votează-ți AICI preferații la cele patru categorii.

Hermannstadt nu a putut repeta isprava din septembrie, când i-a învins pe olteni la Mediaș, 1-0, în campionat. Craiova a răzbunat acea înfrângere în această seară, 2-0, cu goluri înscrise de Bogdan Vătăjelu și Valerică Găman.

Primul gol a venit în minutul 12, iar la doar 4 minute distanță Hermannstadt a avut o șansă uriașă de egalare. De la 11 metri de poartă, mijlocașul central Baba Alhassan, nestingherit, a lovit bara.

Doar la olteni se putea întâmpla » Dat afară săptămâna trecută, a fost prezentat ca noul antrenor al echipei: „M-au sunat și m-au rugat să revin”
REVENIRE
Doar la olteni se putea întâmpla » Dat afară săptămâna trecută, a fost prezentat ca noul antrenor al echipei: „M-au sunat și m-au rugat să revin”

Marius Măldărășanu, după Hermannstadt - CSU Craiova: „Nu-mi explic ratarea lui Baba Alhassan”

După meci, Măldărășanu l-a „taxat” pe Alhassan pentru acea ratare și stilul de joc din ultima vreme.

„Meciul a fost destul de greu. Nici nu ne așteptam să fie altfel, dar Craiova a fost echipa pragmatică de data asta, spre deosebire de meciul de campionat, când am câștigat noi.

Am avut ocazii, dar a apărut relaxarea în fața porții. Nu pot să-mi explic altfel acea ratare mare a lui Baba Alhassan, care altădată ne scotea. Suntem într-o criză de rezultate, dar la fiecare meci din ultimele 4 meritam mai mult.

Doar el știe ce e în mintea lui. A avut o problemă după meciul cu UTA. L-am menajat cu Brașov, apoi s-a antrenat două zile, au urmat alte două zile de pauză, dar ușor-ușor și-a revenit. L-am băgat să joace pentru a-și recăpăta ritmul. I-am spus că trebuie să joace pentru echipă. Așa au venit golurile sale, a jucat ce trebuia să joace.

Acum nu mai face ce trebuie să facă în multe situații... poate din cauza lipsei de antrenamente, își dorește foarte mult să marcheze și atunci poate părea o problemă. Dar este un jucător tânăr, probabil și discuțiile legate de un eventual transfer l-au făcut să fie cu capul în nori. Să sperăm că-l recâștigăm”, a punctat Măldărășanu.

Baba Alhassan a înscris 6 goluri în acest sezon, toate în Liga 1. El a fost o piesă instrumentală în promovarea Sibiului.

Clasamentul grupei D din Cupa României

EchipăMeciuriPuncte
1. Universitatea Craiova1
2. Ocna Mureș13
3. FC Argeș00
4. Minaur00
5. Chindia10
6. Hermannstadt10

Mai multe știri din Cupa României: 

Rădoi, după debutul cu dreptul din grupele Cupei României: „Ciudat format. Nu vom ști dacă primele echipe din grupă chiar sunt cele mai bune”

Panduru critică jucătorii de la FCU Craiova după meciul cu Dinamo: „Mă așteptam la altceva. Arată că ei sunt problema numărul unu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
razvan99x
razvan99x  •  19 Octombrie 2022, 22:07

o infectie de arbitraj adica arbitrul nu vede cu var cu tot o tinere ca la rugby in careul craiovei pentru care trebuia dat penalty pt hermannstadt dar vede cum jucatorul craiovei isi prinde singur piciorul in cel al portarului si da penalty pentru craiova. nu ma mai uit la superblatliga si nici la fotbal

Vezi toate comentariile (1)
Comentează