FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  HERMANNSTADT - CSU CRAIOVA 0-2

Rădoi, după debutul cu dreptul din grupele Cupei României: „Ciudat format. Nu vom ști dacă primele echipe din grupă chiar sunt cele mai bune”

Mirel Rădoi, antrenor CSU Craiova // foto: captură DigiSport
Mirel Rădoi, antrenor CSU Craiova // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2022 20:13 / Actualizat miercuri, 19 octombrie 2022 20:44

Mirel Rădoi (41 de ani), antrenorul de la CSU Craiova, a comentat victoria cu Hermannstadt, 2-0, din grupele Cupei României.

„Sunt mulțumit de victorie, este prima partidă după mult timp în care nu primim gol. Am suferit la posesie, dar așa am pregătit meciul, ca Hermannstadt să nu joace foarte multe mingi între linii. Cei de la Sibiu, Farul și noi avem pe statistici cele mai multe mingi jucate între linii. 

Hermannstadt a încercat și în seara asta să facă lucrul ăsta, dar nu a avut foarte multe reușite, din cauza poziționării noastre. Per total, sunt mulțumit de victorie”, a concluzionat Rădoi, care a avut doar cuvinte de laudă la adresa sibienilor: 

„Hermannstadt este o echipă echilibrată, una dintre cele mai compacte din Liga 1. În zona 1 și 2 construiește foarte bine, iar în zona 3 este una dintre cele mai bune echipe, în momentul în care trebuie să ocupe toate pozițiile”. 

Doar la olteni se putea întâmpla » Dat afară săptămâna trecută, a fost prezentat ca noul antrenor al echipei: „M-au sunat și m-au rugat să revin”
REVENIRE
Doar la olteni se putea întâmpla » Dat afară săptămâna trecută, a fost prezentat ca noul antrenor al echipei: „M-au sunat și m-au rugat să revin”

Mirel Rădoi, după Hermannstadt - CSU Craiova: „Sistemul Cupei e puțin ciudat”

Referitor la sistemul Cupei României din acest sezon, care prevede o fază de grupe înainte de sferturi, Rădoi a spus:

„E puțin ciudat, aș fi preferat să jucăm 5 partide, dar dacă așa s-a stabilit, până la urmă acceptăm să jucăm așa. Ca format, e puțin ciudat, prin prisma faptului că jucăm doar 3 meciuri și nu vom ști dacă primele două echipe chiar vor fi cele mai bune din grupă”. 

Clasamentul grupei D din Cupa României

EchipăMeciuriPuncte
1. Universitatea Craiova1
2. Ocna Mureș13
3. FC Argeș00
4. Minaur00
5. Chindia10
6. Hermannstadt10

Mai multe știri din Cupa României Betano: 

CS Ocna Mureș - Chindia 1-0 » Prima înfrângere a lui Toni Petrea la Chindia este una rușinoasă

Adrian Mititelu, mesaj la miezul nopții! Se ia de fani după Dinamo - FCU Craiova: „Toți se pricep la fenomen și dau verdicte!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ipsilante
ipsilante  •  22 Octombrie 2022, 20:46

Ca Stiinta nu este o echipa competitiva in Europa, am vazut! Dar, sa se chinuie rusinos si in campionatul nostru, considerat unul dintre cele mai slabe din Europa, e dezamagitor. Fotbalul "apa de ploaie", din epoca Radoi este, din pacate, in antiteza cu fotbalul "sampanie", promis de catre patron. Fotbalul oferit este sarac, extrem de lent, vulnerabil, imprecis, individualist, jenant de previzibil, cu o constructie greoaie, ineficient, PLICTISITOR. Transferurile, de ani buni, in majoritate, ratate sau nefericite, mai mult au obstructionat decat au ajutat cresterea calitatii. Cat timp trebuie sa li se mai acorde incredere acestor conducatori, pasivi , indiferenti sau nepriceputi, pentru a fi schimabati. Il divinizez pe Cartu ca fost jucator, antrenor si om, dar este o CATASTROFA paguboasa ca si conducator! Cine garanteaza ca un jucator genial va fi si un conducator bun (nu genial!) se inseala. Realitatea vorbeste! Lotul Stiintei este, cum a reiesit din prestatii, cca 1/3 bun, 1/3 modest si 1/3 neperformant. Faceti ceva domnule patron! Nici Radoi, nu a adus macar, usoare urme de imbunatatire a jocului, fata de epoca Reghe. Din contra. Fotrbalul s-a prabusit iar ca rezultate, infrangeri sau victorii, toate sunt conjuncturale, la mana sansei, norocului, ghinionului sau arbitrilor, nu al FOTBALULUI implementat de antrenor. O fi timpul prea scurt pentru MINUNI dar, macar niste semne de imbunatatire, de fotbal lucrat, CEREBRAL, sa vedem de la Radoi! Este mul

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  19 Octombrie 2022, 21:02

Felicitari Mirel!

eunescu09
eunescu09  •  19 Octombrie 2022, 20:57

Am câștigat, după ce am trăit foarte mult timp periculos, și tot nu înțeleg ce se întâmplă la antrenamentele Universității Craiova, ce se lucrează acolo căci nu se vede nimic. Nu judec nouarii căci nu ai cum sa ieși în evidenta fără aportul celorlalți. Nistor, din nou catastrofa, cu cele mai multe pase simple greșite. Florescu tot nu a aflat ca a fost transferat la Craiova. Fundașii centrali, asa cum ii știm, foarte nesiguri. Nu îmi vine în minte nici un jucător sa îl evidențiez, dacă excludem golul lui Vatejelu. Deci, ce se întâmplă?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează