FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  HERMANNSTADT - VIITORUL, MARȚI, 20:00

HERMANNSTADT - VIITORUL, CUPA ROMÂNIEI // Hagi pregătește schimbări mari în echipă: 8 jucători importanți au fost lăsați acasă!

Gheorghe Hagi l-a lăsat acasă pe Denis Drăguș
Gheorghe Hagi l-a lăsat acasă pe Denis Drăguș

Articol de - Publicat luni, 25 februarie 2019 16:16

Gheorghe Hagi, tehnicianul celor de la Viitorul, a lăsat acasă mai mulți jucători importanți înaintea partidei cu FC Hermannstadt de marți, de la ora 20:00, din sferturile de finală ale Cupei României. 

Chiar dacă duminică joacă meciul decisiv pentru accederea în play-off, Viitorul se concentrează pentru moment pentru duelul cu FC Hermannstadt din sferturile României, competiție în care au obiectiv prezența în finală.

Totuși, Gheorghe Hagi a decis să lase acasă mai mulți jucători importanți, Ianis Hagi, Bogdan Țîru, Tudor Băluță, Ionuț Vînă, Bradley De Noojier, Lyes Houri, Sebastian Mladen și Denis Drăguș.

“Cupa este un obiectiv și abordăm serios meciul cu Hermannstadt, chiar dacă am decis să las acasă un grup de jucători care au jucat mai mult în acest sezon. Toți trebuie să primească șanse, mulți dintre ei au apărut și ca titulari în alte partide și acesta este examen foarte bun. Jucăm împotriva finalistei din sezonul trecut, când evolua în liga secundă.

A progresat mult de la începutul campionatului, este bine organizată, destul de agresivă în atac, în sensul pozitiv, cu 2 vârfuri care au o mobilitate bună și forță. Ne interesează să câștigăm. Trebuie să vină și meciul în care să marcăm, să facem ceva să înscriem, să fie mai bine în ultimii 30 de metri. La asta am lucrat toată săptămâna la antrenamente”, a explicat Hagi.

Cum ar putea să arate Viitorul în meciul cu FC Hermannstadt, programat marți, de la ora 20.00, la Pitești: Tordai – A. Ciobanu, Artean, Kuipers, Boboc – P. Iacob, Vl. Achim – Mățan, Eric, Calcan – Rivaldinho

“Vrem să mergem cât mai sus, ne gândim chiar la câștigarea trofeului. Va fi dificil cu Hermannstadt, dar cine intră pe teren trebuie să arate că merită să joace la Viitorul”
Vlad Achim

“Sper să spargem gheață și să marcăm, pentru că ducem mingea în careu și ne creăm ocazii. Dacă ajungem la lovituri de departajare, avem mulți executanți buni, iar portarul Tordai ne-a mai scos în astfel de situații”
Carlo Casap

Program sferturi Cupa României:

Marți, 20:00: Hermannstadt - Viitorul
Miercuri, 17:00: Dunărea Călărași - Astra Giurgiu
Miercuri, 20:00: Sepsi Sfântu Gheorghe - CFR Cluj
Joi, 20:00: Csikszereda - CS U Craiova

Vezi și: Gheorghe Hagi, declarații memorabile! Spune că fotbalul l-a sărăcit: „Înainte eram boier, acum sunt oier!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează