FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DACIA UNIREA BRĂILA - DINAMO 1-3

I-a ieșit cu Nistor, dar mai are de muncă! 3 jucători pe care Claudiu Niculescu trebuie să-i pună pe picioare urgent

Articol de - Publicat miercuri, 26 septembrie 2018 09:07

La primul meci pe banca lui Dinamo, Claudiu Niculescu a obținut calificarea în 16-imile Cupei României, după 3-1 cu Dacia Unirea Brăila, echipă din Liga a 2-a. (Detalii aici)

Niculescu a reușit să-l facă pe Dan Nistor, criticat de Florin Bratu pentru prestația din ultimele meciuri, să fie cel mai bun om de pe teren. Mijlocașul de 30 de ani a marcat două goluri și a tras echipa după el în meciul cu Dacia Brăila, iar la final, Niculescu a dezvăluit: "Am vorbit cu el în ultimele zile. Nu mă interesează problemele din trecut. E unul dintre cei mai buni din România".

Dar nu doar pe Nistor trebuie să-l resusciteze Nicuescu. Noul antrenor dinamovist mai are de lucrat cu cel puțin 3 jucători de bază, pe care trebuie să-i pună pe picioare cât mai repede pentru ca Dinamo să ajungă în play-off.

1. Jaime Penedo

Portarul panamez de 36 de ani a fost unul dintre cei mai buni jucători din sezonul trecut al "câinilor". După prezența la CM 2018 și după ce a semnat noul contract, Penedo pare că nu mai oferă siguranța din sezonul trecut. În aceste prime meciuri, portarul are evoluții oscilante, alternând gafele cu intervențiile bune. În mai multe partide, printre care cele cu FCSB și Poli Iași, Penedo a gafat, a încasat goluri parabile și nu a mai dat încredere echipei.

17
goluri a încasat Dinamo în Liga 1

2. Sergiu Hanca

Mijlocașul de 26 de ani este departe de forma arătată în urmă cu două sezoane, în mandatele lui Ioan Andone și Cosmin Contra, când marca meci de meci și ajungea la națională. După ce a ratat mai multe transferuri în străinătate, Hanca și-a pierdut strălucirea. Sergiu aleargă, se zbate și luptă pentru fiecare minge, dar nu are realizările din trecut, fiind departe de forma care l-a consacrat. Clau-gol va fi nevoit să facă tot posibilul să-l pună pe picioare pe Hanca pentru a fi din nou decisiv pentru Dinamo.

1pasă de gol are Hanca în acest sezon

3. Daniel Popa

După ce în sezonul trecut a avut evoluții apreciate, marcând 8 goluri,  vârful de 24 de ani nu se mai regăsește în acest sezon. Nu și-a trecut niciodată numele pe lista marcatorilor și are dificultăți în a se impune în primul "11", fiind de multe ori lăsat în afara lotului. Chiar și-n meciul cu Dacia Brăila a avut câteva ocazii, dar nu a putut marca.

Niculescu, unul dintre cei mai buni atacanți români din ultimii ani, trebuie să-l facă pe Popa să redevină atacantul din finalul sezonului trecut și să înceapă să marcheze meci de meci, echipa roș- albă având mare nevoie de un atacant în formă.

12 
goluri are Dinamo în Liga 1

"Nu sunt îngrijorat de ratările jucătorilor. Subotici, Popa și Axente vor intra în formă" Claudiu Niculescu după meciul cu Brăila, la TV Digi Sport

Citește și: Nistor a dat din casă! Scene inedite în vestiar: "A început să plângă"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  26 Septembrie 2018, 19:28

MUTIU - CORBU , CIOBOTARIU , EHMANN , V.OLTEANU - M.POPESCU , POPOVICI - MODOVEANU(neicutescu) , SALOMAO , LONGHER - NEICUTESCU(moldoveanu) !!!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  26 Septembrie 2018, 19:16

p hanca poti sa-l si .... nu este d dinamo !!!

redbuldog
redbuldog  •  26 Septembrie 2018, 17:24

E cazul ca Niculescu sa faca putina ordine,din punct de vedere tactic si sa stabilizeze formula de echipa pentru omogenizare!Si mai ales sa ,,taie in carne vie.." pentru jucatorii care se cred "senatori de drept" considerand ca doar simpla prezenta pe gazon poate aduce rezultate..E cazul lui Penedo,care poate fi inlocuit la minim acelasi nivel cu Mutiu,Hanca ,care de 2 ani nu mai joaca nimic,si are la mijloc ,,competitori" gen Cooper,Salamao,Popovici si chiar Tircoveanu.Problemele mai mari sunt in aparare,tot compartimentul si atac mai ales in zona centrala(varful),nu sunt sincronizari,scheme exersate,e haos total...Ar fi bine daca ar semna Grozav,cu el pe dreapta si Pesici(Sorescu) pe stanga,forta de atac ar spori cu min.50%.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează