FOTBAL  »  Superliga  »  DACIA BRĂILA - DINAMO 1-3

CUPA ROMÂNIEI // Nistor a dat din casă! Scene inedite în vestiar: "A început să plângă"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 septembrie 2018 23:47

Dan Nistor a vorbit despre victoria lui Dinamo cu Dacia Unirea Brăila din "16-imile" Cupei, scor 3-1, meci în care a reușit o "dublă". Fotbalistul a povestit și o scenă emoționantă cu Dănciulescu în vestiar la finalul partidei. 

"A fost o perioadă neagră, dificilă pentru mine. Am primit multe mesaje urâte. Nu înțeleg de ce. Îi mulțumesc lui Bratu pentru ce a făcut la Dinamo, îi doresc mult succes pe mai departe. 

Poate pe viitor ne vom mai întâlni. Nu-i port pică. Celor din galerie le voi demonstra ce pot eu, asta le-am și spus. Acum o săptămână mă sunau să-mi dea bani, acum mă înjură, nu înțeleg de ce.

Am greșit că am stat pe telefon la pauza meciului de la Iași, îmi cer scuze pentru asta. Oamenii învață din greșeli", a zis Dan Nistor la LookTV. 

"Dănciulescu a început să plângă"

Nistor a fost cel care a avut ideea în vestiar ca marcatorii cu Brăila să arate după goluri un tricou cu un mesajul de susținere pentru fostul director general: "Danciu, rămâi cu noi". La finalul meciului, mijlocașul a povestit ce s-a întâmplat în vestiar: 

"Îi dedic victoria și calificarea lui Danciu. Sper să se reîntoarcă, aici e casa lui. E greu să fie plecat de acasă. Ne dorim din tot sufletul să se întoarcă. A venit în vestiar, ne-a mulțumit și a început să plângă când toți i-am strigat numele".

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (21)
1800820806863057
George Ramirez  •  26 Septembrie 2018, 19:42

Atata vreme cat Dinamo va fi detinuta de *** *** nimic bun nu se va intampla cu echipa asta....am mai spus-o, suporteri ar trebui sa se concentreze in gasirea unui paron valid (si 100% dinamovist!) pentru echipa si sa lase micile rafuieli cu antrenorul, jucatorii...daca patronul ar fi unul potent si mintea si inima la locul lor, Dinamo ar avea un antrenor de marca, jucatori de calitate si...un stadion...in conditille date, Nistor is the best they can get ;) Fcsbistii ca comenteaza aici...***???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  26 Septembrie 2018, 19:12
Postat de Gaby A Gator pe 26 Septembrie 2018, 13:30

Gesturi frumoase! Omenesti. De apreciat! Cei ce comenteaza negativ sunt fc5bisti fara creier. Pleonasm! Scuze...

hai ba prostea,ia ti viteza ***,pana acum il aplaudati,acum il injurati,apoi iar il aplaudati,rasi de 2 lei,nu avem nevoie la steaua,de mercenari,doavada,alibec a fost zburat ,desi e fotbalist

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1742401565799276
Gaby A Gator  •  26 Septembrie 2018, 13:30

Gesturi frumoase! Omenesti. De apreciat! Cei ce comenteaza negativ sunt fc5bisti fara creier. Pleonasm! Scuze...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close