FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  POLI TIMIŞOARA - STEAUA

Iancu: "Mîine mă arbitrează marele Balaj! Bravo Crăciunescu!". Şeful CCA: "Balaj e cel mai bun"

Ion Crăciunescu
Ion Crăciunescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2011 19:56

Criticat de Marian Iancu pentru că l-a delegat pe Cristi Balaj la meciul de Cupă dintre Steaua şi Poli Timişoara, preşedintele CCA Ion Crăciunescu s-a apărat, spunînd că a delegat la derby-ul din Cupă cea mai bună brigadă din România.

Şeful CCA a mai spus că nu are de gînd să decidă delegările pe seama conflictelor dintre arbitri şi finanţatori.

"La meciul Timişoara - Steaua am trimis cei mai buni arbitri de pe lista FIFA. Dacă am sta şi am pleca urechea la vorbele tuturor, nu am mai avea pe cine să delegăm. Aş prefera să mă duc eu să arbitrez decît să mai aud tot felul de vorbe, poate aşa îi mai scap pe ceilalţi de presiune", a spus Ion Crăciunescu la televiziunea sportro.

Iancu l-a criticat pe Crăciunescu astăzi pentru delegarea lui Balaj, arbitru despre care spune că i-a furat trofeul Cupei României în urmă cu doi ani, în finala cu CFR Cluj.

"Mîine mă arbitrează marele Balaj! Balaj care mi-a furat o Cupă la Tîrgu Jiu! Bravo Crăciunescu! Dacă atîta poate şi Crăciunescu, în condiţiile în care eu l-a facut drogat pe Balaj... Acum tac din gură. Dar vorbim mîine", a spus Iancu la Fanatik Show.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
chelufaraonul
chelufaraonul  •  29 Octombrie 2011, 04:06
Postat de vidanjoru pe 26 Octombrie 2011, 20:40

BAI Jabba ia date-n familia matii de borat,daca nici Balaj nu e bun atunci care e ma gras terminat...Sau te oftici ca nu e vreun arbitru de casa banateana? Ia pune-l pe stanciu ala sa iti rezolve sula ( daca o mai ai) pana la meci si taci drq!

Bai nea mitica cu aia mica si impotenta,nu vorbi urat ca nu are rost si nu o mai arde aiurea despre banateni ca taticul vostru miss borcica o arde cu o banateanca! uuppss!

razvan_fzr
razvan_fzr  •  27 Octombrie 2011, 17:04

Suhgi puhla Iancule, esti un bortzos ordinar, daca si Balaj, care e cel mai bun arbitru la ora actuala din Romanica, nu iti convine, apoi iti meriti soarta! Pacat de Timisoara si suporterii ei minunati, le-ai stricat echipa bai Jaba the Hut!

armand
armand  •  27 Octombrie 2011, 11:25

Iancu cred ca a pufait hasis stricat! In meciul de la Tg. Jiu , CFR i`a predat o lectie de fotbal Timisoarei, scorul fiind elocvent. Mai departe, ce uita mereu comunitarul e ca galeria lui Poli s`a comportat exemplar de comunitar, cei din Tg. Jiu fiind uimiti de bunacresterea banatzana! Cheers! :D

Vezi toate comentariile (20)
Comentează