FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - VIITORUL

ASTRA - VIITORUL, FINALA CUPEI ROMÂNIEI // Poftesc la perlele „Regelui” » Ianis Hagi, Denis Drăguș și Ionuț Vână, urmăriți de emisari din străinătate la finala Cupei

Elevii lui Hagi s-au antrenat pe o ploaie torențială la Ploiești // FOTO: frf.ro
Elevii lui Hagi s-au antrenat pe o ploaie torențială la Ploiești // FOTO: frf.ro

Articol de , - Publicat sambata, 25 mai 2019 08:55

Jucătorii lui Hagi vor fi monitorizați de diverși emisari ai cluburilor din străinătate la finala Cupei României dintre Astra și Viitorul din această seară.

  • Astra - Viitorul, finala Cupei României, va avea loc sâmbătă, ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV DigiSport 1, TV Telekom Sport 1, Look Plus.

Viitorul e în fața unei noi mari performanțe, la doi ani după ce s-a încoronat campioană. Trupa lui Gică Hagi ar putea trece prin mari transformări în această vară. În frunte cu „Regele”, care și el este pe lista unor cluburi de „afară”.

Constănțenii și-au asigurat deja biletele pentru Europa, au terminat pe 3 campionatul, iar cei de la CSU Craiova se roagă să-i învingă pe „astrali” diseară ca să poată merge la braț în cupele continentale.

Ploaie de variante

Mulți impresari și reprezentanți ai diverselor formații din străinătate vor fi diseară pe arena „Ilie Oană”. Ianis Hagi a adunat cei mai mulți scouteri sosiți să-l vadă cum se descurcă într-un meci cu miză. Internaționalul de tineret este dorit de diverse cluburi din Spania, are șanse mari de a se despărți de Viitorul după Euro 2019.

Și Drăguș e pe lista unor echipe din Occident, în special din Olanda. Rivaldinho este împrumutat de Levski la Viitorul, iar Hagi este tentat să-l cumpere definitiv de la sofioți. Suma ar fi abordabilă și negociabilă, 150.000 de euro, mai ales că brazilianul vrea să continue la malul mării.

Mai mult, Riva este și el în atenția unor cluburi cu nume, la propunerea tatălui său, celebrul Rivaldo. Iar Fanatik susține că și Ionuț Vână este pe lista celor de la Rijeka, locul secund în Croația.

„Suntem pregătiți fizic, mental și tactic. Am amintiri plăcute pe acest stadion, de la calificarea la Campionatul European de tineret. Aici am marcat primul gol de la revenirea din Italia, sper să îmi poarte noroc și sâmbătă” Ianis Hagi, mijlocaș Viitorul

„Suntem pregătiți, sper să ne întoarcem la Constanța cu trofeul. Ar fi un an extraordinar pentru noi. Am muncit mult să avem șansa de a câștiga acest trofeu. Suntem într-o formă foarte bună și sper ca acest lucru să se vadă și sâmbătă” Gică Hagi, antrenor Viitorul

„Vreau să trăiesc visul. Pentru mine ar fi o despărțire foarte frumoasă de echipă, de băieți, să ne bucurăm la finalul meciului pentru câștigarea trofeului” Tudor Băluță, mijlocaș Viitorul

Vezi și:

ASTRA - VIITORUL, FINALA CUPEI ROMÂNIEI // FOTO Gică și Ianis Hagi, declarații optimiste înainte de finala Cupei: „Suntem într-o formă bună, vrem să ne întoarcem la Constanța cu trofeul!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  25 Mai 2019, 11:41

Mama ce de perle? De care? De apa dulce.. de apa sarata... sau de cultura in cada de baie?

10210427042056439
Costelus Cas  •  25 Mai 2019, 10:57

Mie personal nu imi place nici Răzvan Marin. Nu mi se pare ca excelează nici in aparare si nici in atac. Contra unei echipe bune, a facut meciuri slăbute la naționala. De restul rebuturilor de la Viitorul nu are rost sa vorbim. Imediat încep cupele europene, sa vezi acolo ce o sa se remarce. Vor face iarăși egal cu o echipă din Luxemburg.

nelu_faget
nelu_faget  •  25 Mai 2019, 09:55

Rigilii are perle doar pe coroană, că în rest..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează