FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FINALA ASTRA - VIITORUL

ASTRA - VIITORUL, FINALA CUPEI ROMÂNIEI // FOTO Gică și Ianis Hagi, declarații optimiste înainte de finala Cupei: „Suntem într-o formă bună, vrem să ne întoarcem la Constanța cu trofeul!”

Gică și Ianis Hagi au prefațat finala Astra - Viitorul  // foto: frf.ro +8   FOTO
Gică și Ianis Hagi au prefațat finala Astra - Viitorul // foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 mai 2019 21:16

Gheorghe Hagi, 54 de ani, antrenorul Viitorului, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă finala Cupei României cu Astra Giurgiu.

  • Astra - Viitorul, finala Cupei României, se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, liveTEXT&FOTO&VIDEO pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport și TV Digi Sport.

„Suntem pregătiți, sper să ne întoarcem la Constanța cu trofeul. Ar fi un an extraordinar pentru noi. Am muncit mult să avem șansa de a câștiga acest trofeu.

Suntem într-o formă foarte bună și sper ca acest lucru să se vadă și sâmbătă”, a declarat Gheorghe Hagi, cel care are șansa să-și treacă în palmaresul de antrenor și Cupa României, după ce în 2017 a câștigat titlul cu Viitorul. 

„Suntem pregătiți fizic, mental și tactic. Am amintiri plăcute pe acest stadion (n.r. „Ilie Oană” din Ploiești), de la calificarea la Campionatul European de tineret. Aici am marcat primul gol de la revenirea din Italia, sper să îmi poarte noroc și sâmbătă”, a spus și Ianis Hagi, mijlocașul de 20 de ani al Viitorului, care poate juca mâine ultimul său meci în tricoul Viitorului.

„Vreau să trăiesc visul. Pentru mine ar fi o despărțire foarte frumoasă de echipă, de băieți, să ne bucurăm la finalul meciului pentru câștigarea trofeului”
Tudor Băluță, mijlocaș Viitorul, care va merge la Brighton din vară

Imagini de la antrenamentul Viitorului, via frf.ro:

astra viitorul 7 +9 FOTO

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
10206359123857107
Lungu Dan  •  25 Mai 2019, 17:00

Corect,O vidiu. Ne ati zapacit cu machidonii astia,ziar de 2 lei.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  25 Mai 2019, 08:46

...la Ovidiu! Echipa Constanței este Farul!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează