FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BUZĂU - ACADEMICA CLINCENI 2-1

Start de coșmar pentru Ionuț Chirilă la Clinceni: ilfovenii, eliminați în prelungiri de o echipă din Liga 2!

Ionuț Chirilă a debutat cu un eșec pe banca noii echipe / Sursă foto: Facebook Academica Clinceni
Ionuț Chirilă a debutat cu un eșec pe banca noii echipe / Sursă foto: Facebook Academica Clinceni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 septembrie 2021 18:51 / Actualizat miercuri, 22 septembrie 2021 19:22

La primul meci pe banca Academicii Clinceni, Ionuț Chirilă a bifat prima înfrângere la noua echipă. Ilfovenii au cedat pe terenul lui FC Buzău, scor 1-2, la capătul unui meci decis după două reprize de prelungiri. 

Una dintre surprizele zilei din șaisprezecimile de finală ale Cupei României s-a produs la Buzău. „Lanterna roșie” din Liga 1, Academica Clinceni, a fost eliminată de locul 6 din Liga 2, după un meci încărcat de dramatism.

Primul meci al lui Ionuț Chirilă pe banca Academicii Clinceni e unul de tristă amintire pentru tehnicianul de 55 de ani. Asta pentru că formația acestuia a condus cu 1-0 până în minutul 91, pierzând însă calificarea în prelungiri. 

Academica n-a reușit să țină de avantajul obținut în prima repriză, după golul lui Chandarov. Ilfovenii au fost egalați în minutul 90+1, pentru ca buzoienii să dea lovitura în minutul 116.

FINAL » FC Buzău - Academica Clinceni 2-1 d. prel

FC Buzău: R. Stoian – R. Zamfir, Vîrtej, A. Lopez, C. Toma, Gaitan, Cârstocea, Al. Munteanu, Ekollo, Cr. Ciobanu (cpt.), Chică-Roșă 
Antrenor: Cristi Pustai

Academica Clinceni: Șt. Dobre – Fl. Achim, Bilali, Patriche (cpt.), P. Pîrvulescu, Cioiu, Moulin, Cascini, William de Amorim, Chandarov, Omoh 
Antrenor: Ionuț Chirilă

Stadion: Gloria (Buzău) 
A: Coza Ionuţ (Cernica - Ilfov) A: Coza Ionuţ (Cernica - Ilfov), A1: Gheorghe Bogdan (Bucureşti - Bucureşti), A2: Bobe Ionuţ Marius (Videle - Teleorman)

Ionuț Chirilă, start infernal la Academica Clinceni: programul din Liga 1

 Ionuț Chirilă a semnat un contract valabil două sezoane cu Academica Clinceni, obiectivul său fiind salvarea echipei de la retrogradare. El va avea o perioadă de început infernală, cu meciuri împotriva unor echipe de top din prima ligă.

  • Etapa 10: FCSB - Clinceni
  • Etapa 11: Clinceni - Botoșani
  • Etapa 12: CSU Craiova - Clinceni
  • Etapa 13: Clinceni - UTA

Trebuie două lucruri: să facem un mix între jucătorii maturi și cei tineri și salvarea de la retrogradare. Sperăm ca această echipă să crească frumos, eu spun că în 6 luni va fi puternică, o piatră grea în Liga 1, dar am nevoie de aceste 6 luni. Cine spune că în mai puțin de 6 luni se face filosofia de joc câștigătoare, minte - Ionuț Chirilă, la emisiunea „Liga DigiSport”

VIDEO Toate informațiile înaintea meciului FCSB - Academica Clinceni

Citește și alte știri din Cupa României: 

Croitoru eliminat de Croitoru » Cronica meciului FC Argeș - FC Botoșani

VIDEO Ce se întâmplă ACUM la Hunedoara: cozi imense la testare + 8.000 de fani așteptați la stadion

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  22 Septembrie 2021, 23:12

Parerea mea e ca 90% dintre comentatori ori sunt copii care nu gandesc,ori sunt frustrati de niste chestii,ori sunt prosti de-a binelea si scriu ca sa se afle in treaba! Privitor la fotbal, la analiza acestuia si la previziuni ,acesti 90% sunt total pe langa subiect!

ali.bec
ali.bec  •  22 Septembrie 2021, 21:35
Postat de steaua_adevarata pe 22 Septembrie 2021, 19:09

Culmea prostiei, o conversatie intre iosif si randum:))))

Isi impart un neuron

persanu
persanu  •  22 Septembrie 2021, 21:16

Nu-mi place deloc chirila , chiar am facut caterinca ori de cate ori am avut ocaza , dar mi-as dori tare de tot sa reausesca , si asta ca sa vada si ceilalti antrenori ce inseamna sa te increzi in nebunia ta. Imi pare rau ca n-am vauzt meciul .

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close