FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  GSP LIVE

EXCLUSIV // VIDEO Avertisment pentru FCU Craiova, la GSP Live: „Nu se poate continua așa”

Dinamo - FCU Craiova/ foto: Cristi Preda (GSP)
Dinamo - FCU Craiova/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2022 13:45 / Actualizat miercuri, 19 octombrie 2022 14:16

Ionuț Rada, fostul fundaș de la Universitatea Craiova, Steaua sau CFR, a vorbit la GSP Live despre situația de la FCU Craiova.

Echipa lui Adrian Mititelu a rămas fără antrenor după plecarea lui Marius Croitoru, echipa fiind pregătită de cuplul Florin Drăgan - Paul Răducan. După despărțirea de Croitoru, FCU Craiova a pierdut cu Botoșani (0-1) în Liga 1 și a remizat cu Dinamo (0-0) în Cupa României. 

Dumitru Dragomir, după ce a văzut grupa României U21 la Euro 2023: „Locul 4 e asigurat”
ROMÂNIA U21
Dumitru Dragomir, după ce a văzut grupa României U21 la Euro 2023: „Locul 4 e asigurat”

Ionuț Rada avertizează că echipa are nevoie de un antrenor cu experiență pentru a-și îndeplini obiectivul, calificarea în play-off.

Ionuț Rada la GSP Live: „FCU Craiova are nevoie de antrenor, nu se poate continua așa”

„FCU Craiova a folosit titularii cu Dinamo pentru a intra în ritm. Știm că Bauza a avut acea accindentare și avea nevoie de minute pentru a intra în ritmul jocului. 

Craiova are nevoie de un antrenor. E clar că dacă îți dorești un obiectiv important, calificarea în play-off, ai nevoie de un staff care să își pună amprenta. Mititelu are nevoie să pună un antrenor, nu se poate continua așa. 

E nevoie de un antrenor cu experiență, cum este la Farul, la CFR, echipe care au rezultate. La Rapid e o excepție, pentru că vine Mutu cu entuziasm. Nu are experiența lui Hagi sau Petrescu. Echipele care își propun obiective importante au antrenori cu experiență”, a declarat Ionuț Rada la GSP Live.

Ionuț Rada, despre Cupa României: „Era nevoie de o schimbare”

Ionuț Rada a vorbit și despre debutul Cupei României și noul format, care include grupe.

Era nevoie de o schimbare. O să dea o altă atenție formatului. Rezultatele de ieri arată că și echipele de Liga 3 sau Liga 2 au șansa să se lupte cu cele de Liga 1. Farul sau FCU Craiova, de exemplu, vor juca mereu cu un alt lot față de meciurile de Liga 1. Știm că FCU se luptă să ajungă în play-off, Farul are un meci important cu Rapid. Cupa e mereu un obiectiv care e e lângă celelalte, campionat și cupe europene.

- Ionuț Rada, la GSP Live

Citește și:

După Astra, încă un club de tradiție dispare » Tribunalul a dispus intrarea în faliment

Rafală de critici la adresa lui Dică: „Îi subminează afacerea lui Gigi Becali” + „Toni Petrea era mai bun”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
koukourigou
koukourigou  •  19 Octombrie 2022, 14:47

La FCU nueste numai problema antrenorului. In primul rand este problema vestiarului, jucatorii sunt rasculati, nu vor sa mai joace unii cu altii. Vina este gtoatala a lui Mititelu. Nu stiu cine i-a sucit mintile sa-l faca pe Bauza un mare fotbalist. In mintea lui sigur este un proiect in care Bauza devine cetatean roman si face legea la nationala. In fapt, Bauza este un blazat de 27 de ani, care va putea fi naturlizat pe la 30, adica degeaba. Daca trebuie sa stea 5 ani in Romania pentru a putea cere cetatenie, el nu poate fi transferat in strainatate pe bani buni, asa ca lucrurile sunt moarte din fasa. Alta prostie, care a pus vestiarul pe jar este ca lui Bauza i s-a facut un salariu mare, se pare ca 12.000Euro. Ceilalti sigur sunt suparati si nu mai pun osul. In fond anul trecut salvarea de la retrogradare s-a facut fara el, iar acuma dupa 2 meciuri i s-a facut statuie. Bauza nici el nu se implica sa se vada ca nu se poate fara el. Niste jucatori scare nu se agreaza din cauaza unei proaste decizii a patronului. O situatie greu de decurcat, care nu tine de antrenor, oricine ar fi el. Daca in meciul urmator Sibiul le ia toate punctele, sunt deja picati in cap. Greu sa mai scape de la retrogrdare. Returul incepe cu niste meciuri grele de tot. Farul, CFR, FCSB, CSU. Nu vad bine echipa asta.

Bancone11
Bancone11  •  19 Octombrie 2022, 14:34

Fuc Craiova se lupta sa intre in play pff :)))gluma zilei

Vezi toate comentariile (2)
Comentează