FOTBAL  »  LIGA 4  »  FALIEMENT

După Astra, încă un club de tradiție dispare » Tribunalul a dispus intrarea în faliment

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2022 11:16 / Actualizat miercuri, 19 octombrie 2022 16:44

După Astra, care a cerut retragerea din Liga 3, și Pandurii Târgu Jiu este pe cale de dispariție.

Clubul din Tg. Jiu intră în faliment după decizia anunțată marți de Tribunalul Gorj, potrivit pandurul.ro.

STS își mută antenele după dorința fostului acționar de la Dinamo! Vrea să ridice blocuri de 9 etaje, deși limita e de 5
PROCES
STS își mută antenele după dorința fostului acționar de la Dinamo! Vrea să ridice blocuri de 9 etaje, deși limita e de 5

Pandurii Tg. Jiu întră în faliment

Dispune intrarea în faliment a debitoarei Asociația Clubul Sportiv „Pandurii-Lignitul” Târgu-Jiu. Respinge cererea de intervenție accesorie, depusă de creditorul Stanca Răzvan, în favoarea debitoarei.

În temeiul art. 145 alin 2 din Legea nr. 85/2014, desemnează lichidator judiciar provizoriu pe Consulting Company Ipurl, care a avut, anterior, calitatea de administrator judiciar și care va îndeplini atribuțiile prevăzute de art. 64 din lege, cu un onorariu de 12.000 lei lunar, exclusiv TVA. 

În temeiul art. 145 alin.2 din Legea privind procedura insolvenței, dispune dizolvarea debitoarei Asociația Clubul Sportiv „Pandurii-Lignitul” Târgu-Jiu și ridicarea dreptului de administrare. Dispune notificarea deschiderii procedurii de faliment debitorului, creditorilor și Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru efectuarea din oficiu a mențiunii, precum și publicarea în Buletinul procedurilor de insolvență. 

În temeiul art. 146 alin 2 Legea nr.85/2014 fixează următoarele termene: fixează termenul limită pentru depunerea cererilor de admitere a creanțelor născute în cursul procedurii la data de 05.12.2022; fixează termenul limită pentru verificarea creanțelor născute în cursul procedurii, întocmirea și publicarea tabelului suplimentar al creanțelor la 04.01.2023, termenul de contestații este de 7 zile de la publicarea în BPI a tabelului suplimentar, conform art.146 alin.2 din lege; fixează termenul limită pentru soluționarea eventualelor contestații și întocmirea tabelului definitiv consolidat la 01.02.2023. 

În temeiul art.151 din Legea nr.85/2014, dispune sigilarea bunurilor din averea debitorului și îndeplinirea celorlalte operațiuni de lichidare. Acordă termen de procedură la data de 07.02.2023, ora 10:30

- Tribunalul Gorj

Pandurii Târgu Jiu, vicecampioana României din sezonul 2012/2013, este într-o continuă cădere. Din cauza problemelor financiare și a litigiilor cu foștii jucători și colaboratori, gruparea gorjeană nu a putut construi un lot decent pentru noua stagiune din Liga 3. Anul trecut, Pandurii a încheiat seria 7 din al treilea eșalon pe poziția a 4-a.

Acum, în Liga a 4-a Gorj, Pandurii se afla pe locul 3, cu 15 puncte în 5 etape.

Pandurii Târgu Jiu s-a înființat în 1962 și a promovat pentru prima oară în prima ligă în 2005. A jucat 12 sezoane în primul eșalon și în două ediții ale Europa League. La Pandurii au jucat, de-a lungul anilor, jucători precum Victor Pițurcă, Vlad Chiricheș, Alexandru Maxim, Paul Anton, Mihai Pintilii, Cristian Săpunaru, George Țucudean și Dan Nistor. La gorjeni au antrenat nume importante, precum Edi Iordănescu, Petre Grigoraș, Emil Săndoi 

Cine a cerut falimentul echipei Pandurii

Pandurii intră în faliment la cererile următorilor creditori ai Municipiului Tg. Jiu: Dan Nistor, Edi Iord[nescu, Ovidiu Herea, Florin Acsinte, Jordy Bujis și Narcis Răducan

VIDEO Eduard Novak a prezentat strategia națională pentru sport: „E un proiect pe 10 ani. Sunt date alarmante privind sportul de masă”

Citește și: 

Dispare o fostă campioană! Cerere oficială de retragere din campionat: „Nu putem scăpa de sancțiunea impusă abuziv de FIFA”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
sictir
sictir  •  19 Octombrie 2022, 19:51

Ignorantii de la gsp habar nu au ce e aia traditie, club de traditie. Tolo tan, intoarce-te, ca de cand e șef asta cu scurtele...praf si pulbere se alege de gsp. Da da, stiu, sunt hater...

emil1986
emil1986  •  19 Octombrie 2022, 19:42
Postat de ralffy_mr pe 19 Octombrie 2022, 19:18

hai sa nu exageram... e de ajuns ca exagreaza pseudojurnalistii astia sportivi!! :-D)))

Nu exagerez, e adevărul absolut. Mai spune-mi o echipă de tradiție care nu s-a desfiintat/falimentat, deci care a activat încontinuu în primul sau al doilea eșalon. Niciuna! Repet, niciuna! Rapidul e clonă, Petrolul multiclonă, UTA la fel, Farul la fel, CSU Craiova, clona PSD-ista. Poate doar a lui Mititelu să fie adevărată, dar și ea a falimentat, și exemplele pot continua cu U Cluj, Tg Mureș etc. etc. etc.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  19 Octombrie 2022, 19:18
Postat de emil1986 pe 19 Octombrie 2022, 17:03

Singurele echipe de tradiție sunt două mari și late: Steaua din prima ligă și Dinamo din liga II-a. Pare paradoxal, dar chiar așa e. Cele doua entități n-au falimentat și au avut continuitate non-stop de la înființare, 1947, respectiv 1948.

hai sa nu exageram... e de ajuns ca exagreaza pseudojurnalistii astia sportivi!! :-D)))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează