FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC VOLUNTARI - ASTRA, AZI, 20:45, DOLCE 1, DIGI 2, GSP.RO

Lacrimi de adio » Șumudică a oferit momentul zilei la conferința de presă: ”Mă doare sufletul”

Șumudică și momentul în care nu și-a putut stăpâni lacrimile // Captură TV
Șumudică și momentul în care nu și-a putut stăpâni lacrimile // Captură TV

Articol de - Publicat sambata, 27 mai 2017 00:00

Meciul din această seară va fi ultimul pentru Marius Șumudică pe banca Astrei, antrenor ce-a câștigat în doi ani titlul, Supercupa României și a i-a calificat pe giurgiuveni în primăvara europeană.

Pe lângă aceste performanțe, tehnicianul și-a trecut în CV și titlul de cel mai bun antrenor al anului 2016 în tradiționala Anchetă a Gazetei. Ieri, Șumudică a ținut un discurs emoţionant și a început să plângă în timpul conferinței.

"Le mulţumesc jucătorilor, au fost doi ani incredibili, mi-au oferit cele mai frumoase momente posibile. Am format un grup puternic, o familie adevărată, sper ca sâmbătă să ne bucurăm de o nouă izbândă. Mă doare sufletul că ne despărţim... Aş fi rămas la Astra dacă ar fi fost păstrat lotul actual", a spus tehnicianul de 46 de ani, având ochii în lacrimi.

The end pentru Lovin

Și mijlocașul Florin Lovin (35 de ani) a precizat că va avea emoții mari diseară, când va disputa ultimul meci din carieră: "Mă bucur că ultima mea apariție va fi la o finală de Cupă, n-am mai jucat într-o asemenea dispută până acum.

Am trei copii şi familia merită să mă aibă alături de ea, voi petrece mai mult timp acasă. Mă uit la Şumi, văd prin ce trece, e o meserie grea, ar trebui apreciată mult mai mult. După doi ani de muncă trebuie să rămânem doar cu momentele frumoase. Şi bărbaţii plâng câteodată, nu-i nicio rușine să arăți ce simți".

În această vară, în afara celor doi, de la Astra vor pleca 13 jucători, cărora le expiră contractele sau care nu vor să mai continue la fosta campioană: Lung, Oros, R. Alves, Geraldo, Dandea, Morais, Al. Stan, Săpunaru, Takayuki, Boubacar, Budescu, Teixeira și D. Florea.

Câștigătorul vine la EuropaFM

La emisiunea Tribuna Zero de luni seară, Ovidiu Ioanițoaia a decis ca invitatul să fie unul din tabăra formației ce se va impune în finale Cupei României din această seară.

În cazul în care va câștiga Astra, Marius Șumudică va fi prezent la EuropaFM. Dacă FC Voluntari va pune mâna pe trofeu, Claudiu Niculescu va dialoga cu ascultătorii postului de radio.

Emisiunea are loc, luni, de la ora 21:00, iar fanii vor putea suna și adresa întrebări campionilor la 0372.069.599.

Film pe ProTV, finala Angliei pe Digi1

Partida nu stârnește un interes prea mare printre deținătorii de drepturi. ProTV a decis să mute finala de la Ploiești pe sportro și să difuzeze filmul "Need for speed: Începuturi".

Și DigiSport a ales să transmită meciul pe postul secundar pentru ca pe Digi 1 să fie difuzată finala Cupei Angliei dintre Arsenal și Chelsea. DolceSport e singurul post care va păstra duelul Voluntari - Astra pe postul principal.

"Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci greu cu Voluntari, dar vrem neapărat să câştigăm acest trofeu"
Silviu Lung jr, portar Astra

"Astra este favorită, e normal să fie aşa, putem spune că e campioana en-titre, că nu ştim cine e acum campioană"
Claudiu Niculescu, antrenor FC Voluntari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează