FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS HUNEDOARA - FCSB 3-5

Laurențiu Buș, după revenirea miraculoasă contra celor de la FCSB: „A fost o minune”

CS Hunedoara - FCSB, 3-5
CS Hunedoara - FCSB, 3-5

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 septembrie 2021 23:30 / Actualizat joi, 23 septembrie 2021 00:31

FCSB s-a calificat cu mari emoții în „optimile” Cupei României după ce au fost egalați de la scorul de 3-0 de Hunedoara și au intrat în prelungiri, unde fotbaliștii lui Edi Iordănescu nu le-au mai dat nicio șansă elevilor antrenați de Florin Maxim. La final, fotbaliștii gazdelor nu s-au arătat supărați de înfrângere.

Cronica meciului CS Hunedoara - FCSB, AICI!

„A fost o mică sau mare minune pe care am făcut-o noi la 0-3. Puține echipe pot să revină de la 0-3 cu FCSB. Suntem o echipă care tocmai a reușit un mic eveniment special, să egalăm de la 0-3. 

E un proiect de viitor, frumos. Știam că orașul este înnebunit după fotbal, am venit să pun umărul să promovăm. Mă bucur că fac parte din istoria asta, nocturna a rezistat bine și am avut foarte mulți spectatori. Ne bucurăm mult”, a declarat căpitanul Hunedoarei, Laurențiu Buș.

„Am început fotbalul de mic. Dacă promovăm voi face tot posibilul să rămân aici. Eu sunt împrumutat la Hunedoara, sunt jucătorul Rapidului. Dacă vom fi serioși cu siguranță vom promova”, a spus și puștiul din poarta Hunedoarei, Lefter.

FOTO Imagini spectaculoase din meciul CS Hunedoara - FCSB

CS Hunedoara - FCSB / foto: Cristi Preda
CS Hunedoara - FCSB / foto: Cristi Preda
CS Hunedoara - FCSB / foto: Cristi Preda
CS Hunedoara - FCSB / foto: Cristi Preda
CS Hunedoara - FCSB / foto: Cristi Preda
+25 FOTO

25 de minute EXPLOZIVE la Hunedoara

Împinși de la spate de peste 8.000 de spectatori, echipa care vrea să preia palmaresul Corvinului a izbutit o revenire miraculoasă în fața vedetelor de la FCSB. 

La primul meci din istorie jucat în nocturnă, fanii hunedoreni au avut parte de un show pe care nu-l vor uita prea curând: favoriții lor au înscris de trei ori în 25 de minute.

Cum a egalat CS Hunedoara:

min.58: Gazdele dau tonul revenirii: fundașul Vlad se înalță peste apărarea roș-albaștrilor și-l învinge pe Straton cu o lovitură plasată de cap. 

min.70: Într-o perioadă în care FCSB aproape că nu conta pe teren, elevii lui Florin Maxim i-au penalizat din nou pe roș-albaștri. Hergheligiu l-a învins pe Straton din câțiva metri, declanșând o bucurie de nedescris în tribune. 

min.83: Gazdele au egalat după un eurogol marcat de Petre Simon. Fotbalistul Hunedoarei a prins un șut de excepție de la 18 metri, lăsându-l fără replică pe Straton.

Citește alte știri de actualitate:

A înviat Corvinul! Atmosferă senzațională la meciul din „16-imile” Cupei

25 de minute EXPLOZIVE la Hunedoara: cum a încasat FCSB 3 goluri în „thriller-ul” din Cupă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dragdim
dragdim  •  23 Septembrie 2021, 01:03

Bravo lor, sper sa o țină tot așa și sa promoveze in liga a2a.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează