FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  INTERVIU

VIDEO Lucian Sânmărtean și Dorin Goian, dezvăluiri de mare impact: „M-am dat accidentat la pauză, a fost un semn de răzvrătire. Lăcătuș a simțit că nu vreau să mai joc”

Lucian Sânmărtean, în finala FC Vaslui - CFR Cluj din 2010
Lucian Sânmărtean, în finala FC Vaslui - CFR Cluj din 2010

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 18:26 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 19:12

Federația Română de Fotbal promovează Cupa României prin intermediul unei campanii intitulate „Cupa vine la tine”, în care foști jucători importanți primesc simbolic trofeul și vorbesc despre momente de referință din carieră. 

Al doilea cel mai râvnit trofeu din fotbalul românesc a ajuns la Suceava, unde Lucian Sânmărtean i-a înmânat Cupa lui Dorin Goian, fostul „Ministru al Apărării” de la Steaua. A ieșit un dialog incitant între doi cei doi fotbaliști importanți ai anilor 2000.

Dorin Goian, care nu a ridicat niciodată Cupa deasupra capului, a vorbit despre regretul de a nu fi câștigat niciodată acest trofeu: „Îmi doream să câștig o Cupă, faptul că nu am câștigat-o încă mă macină. Erau alte vremuri atunci, nu se punea mare accept pe Cupa României”, a mărturisit cel poreclit „Goe”.

VIDEO Lucian Sânmărtean și Dorin Goian, dezvăluiri de mare impact: „M-am dat accidentat la pauză, a fost un semn de răzvrătire. Lăcătuș a simțit că nu vreau să mai joc”
Dorin Goian n-a reușit să câștige niciodată Cupa României

Lucian Sânmărtean: „Am ieșit la pauză în semn de răzvrătire”

Apoi, Lucian Sânmărtean și-a adus aminte de finala Cupei din 2010, disputată de FC Vaslui împotriva lui CFR Cluj. Vasluienii au pierdut la penalty-uri, într-un meci în care Lucian Sânmărtean a ieșit la pauză: „

Am ieșit la pauză în semn de răzvrătire. Eram un tip introvertit, erau foarte multe discuții în vestiar și auzeam tot felul de chestii. Reușeam să îmi atrag antipatia din partea antrenorilor și jucătorilor. Am făcut o repriză foarte bună, dar nu eram mulțumit de ce se discuta la pauză și m-am dat accidentat, am zis că mă doare piciorul. Lăcătuș (n.a - antrenor la FC Vaslui la acel moment) a simțit că nu vreau să mai joc. Știa că ceva nu e în regulă”

VIDEO. Dorin Goian a povestit golul înscris contra Olandei: „Norocul meu a fost că nu exista VAR-ul atunci”

Citește și alte știri despre Cupa României: 

Documentul FRF care aruncă în aer finala Cupei României! FCSB tremură, după ce a umilit-o pe Dinamo + situație ireală la Sepsi - Poli Iași

Florin Prunea, derapaj la adresa fostei sale echipe după demersul împotriva FCSB: „Numai niște tâmpiți s-ar bucura!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close