FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RAPID - FC VASLUI 3-2

Marius Avram şochează: "Am aflat din presă despre bătaie" :O

Marius Avram a fost felicitat la final de Porumboiu:
Marius Avram a fost felicitat la final de Porumboiu: "A arbitrat impecabil!"

Articol de - Publicat vineri, 13 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 12 aprilie 2012 21:13

"Centralul" semifinalei de Cupă, Marius Avram, spune că se afla în cabina arbitrilor în timp ce jucătorii celor două formaţii îşi împărţeau pumni la vestiare.

Partida dintre Rapid şi FC Vaslui în urma căreia giuleştenii şi-au cîştigat locul în finala Cupei a născut controverse, mai ales după încheierea celor 90 de minute. Motivul? Fotbaliştii ambelor echipe s-au luat la bătaie pe tunelul ce duce spre vestiare. Cu toate acestea, "centralul" Marius Avram spune că nu a văzut nimic şi nu a scris nimic în raportul de joc despre aceste evenimente.

"Nu am văzut nimic! Eu şi ceilalţi arbitri eram în cabină în timp ce se întîmpla presupusul conflict. Nu am ştiut despre bătaie, am aflat de pe site-urile de sport ce s-a întîmplat. Nu am scris în raport despre incidente pentru că eu pur şi simplu nu am văzut nimic", a declarat Avram jr. Surse autorizate susţin că arbitrul ar fi avut cunoştinţă de cele petrecute, însă n-a raportat nimic pentru că ar fi urmat ca prea mulţi jucători să fie suspendaţi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
misucfr
misucfr  •  13 Aprilie 2012, 11:36

Marius Avram nu are nici o treaba cu arbitrajul !

caroq
caroq  •  13 Aprilie 2012, 11:34

Declaraţiile mascate ale lui Avram m-au şocat cu desăvârşire, la fel şi animozităţile nevinovate, altminteri justificate, m-au şocat la fel! UUUU

sorineldobre
sorineldobre  •  13 Aprilie 2012, 09:27

Prea multa importanta pt. niste imbranceli. A ajuns vreunul la spital ? Nu mai aveti subiecte ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează