FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  VIITORUL - ASTRA 1-3

Marius Șumudică, în culmea fericirii după succesul cu Viitorul: "Am demonstrat că ne putem ridica la nivelul producției lui Hagi" » Ce remarcați a avut

Articol de GSP - Publicat joi, 30 martie 2017 23:14

"Viitorul venea după o victorie cu Steaua.  E o echipă bună pe teren propriu, o echipă care produce fotbal.

  • Suspendat, Marius Șumudică nu a putut sta pe bancă în meciul din sferturile Cupei României cu Viitorul, încheiat 3-1 pentru Astra.
  • Tehnicianul a fost foarte mulțumit la finalul meciului și a evidențiat mai mulți jucători din propria echipă. 

Am vrut să ne ridicăm și noi la nivelul acestei producții a Viitorului. Eu zic că ne-am ridicat la nivelul lor, sperăm să o facem și în campionat. De când sunt antrenor, am cinci victorii, un egal și o înfrângere cu Viitorul.

N-am nicio preferință pentru semifinale, dar sper să câștigăm acest trofeu, ni-l dorim foarte mult. E singurul trofeu intern care îmi lipsește și îmi doresc foarte mult să-l cuceresc.

Sunt conștient că va fi un meci mult mai greu cu Viitorul, în campionat.  Venim după un joc foarte bun arătat la Beșiktaș (n.r. scor 3-1 în amical), unde cred că am arătat foarte frumos.

Am avut puține emoții după golul primit, dar am simțit că avem jocul sub control. Budescu a jucat bine, la fel ca Junior Morais. Și benzile au fost foarte bune. De peste 20 meciuri, Săpunaru nu face nicio gafă, e un jucător incredibil", a spus Șumudică, la TV Digi Sport.

Tehnicianul campioanei l-a evidențiat pe mijlocașul Alexandru Ioniță, căruia îi prevede un viitor strălucit.

"Ioniță crește, îmi place foarte mult de el. A făcut un meci foarte bun. La faza golului trei, a scăpat singur cu portarul, dar a ales să-i paseze lui Florea.

Și la Beșiktaș a reușit un gol foarte frumos. Astăzi a fost implicat, a obținut un penalty, și-a creat ocazii", a mai spus Șumudică.

Astra a învins-o clar pe Viitorul, scor 3-1, și s-a calificat în semifinalele Cupei (AICI ai detalii despre partidă)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
ray51
ray51  •  31 Martie 2017, 08:58

Rezultatul nu e contestat de nimeni. Bravo jucatorilor Astrei si antrenorului. Declaratiile de presa sunt contestate. Corectie pentru Sumi.

corectu
corectu  •  31 Martie 2017, 08:17

Mai are de umblat la caracter.

mihnea74
mihnea74  •  31 Martie 2017, 07:59
Postat de ataraxia pe 31 Martie 2017, 00:32

sper sa pleci la karacacatspor...prea te certi cu toti. esti un factor poluant in fotbal. pacat, ca esti antrenor ciumeg, da prea esti certaret, prea esti obraznic, provocator, prea te dai victima mereu. unde esti tu e cearta mereu...

Poluant in fotbalul romanesc?Cu victorii la echipe din franta,anglia dupa ce i-sa injumatatit echipa,fara finantare.Poluanti sunt alti la care lipsa de rezultate este crasa.Ar trebui sa le predea la catedra la toti antrenorii din romania.As vedea in sala mare de la frf cum il asteapta toti in genuchi si cu carnetelu in mana sa nu scape o notita

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close