FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FCSB

METALOGLOBUS - FCSB // Narcis Răducan schimbă strategia la FCSB! Anunțul făcut înainte de meciul din Cupă: „Face parte din tradiția clubului”

Articol de GSP - Publicat joi, 26 septembrie 2019 13:09

FCSB va juca azi cu Metaloglobus în „șaisprezecimile” Cupei României, iar echipa lui Bogdan Argeș Vintilă își propune să câștige trofeul. 

  • Metaloglobus - FCSB se joacă de la 21:30, pe arena „Anghel Iordănescu” din Voluntari. Partida va fi liveTEXT, foto și video pe GSP.RO și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Plus. 

După ce în anii precedenți Gigi Becali, patronul FCSB, declara că nu-l interesează Cupa României, Narcis Răducan a anunțat că anul acesta s-a schimbat strategia. Directorul sportiv al roș-albaștrilor susține că FCSB va trata cu seriozitate Cupa României și obiectivul este câștigarea ei. 

„Vom tratăm foarte serios această competiție. Face parte din tradiția clubului să se luptea pentru acest trofeu. Vom aborda foarte serios Cupa României. Este un trofeu important. E vorba de onoarea de a ridica Cupa. În plus, este și un drum către cupele europene”, a declarat Narcis Răducan la TV Digi Sport. 

După decizia din iulie a Tribunalului București, FCSB are în acest moment două Cupe ale României, câștigate în 2011 și 2015. 

„La meciul cu Dinamo vrem să facem o tombolă și să dăm fanilor 10 tricouri cu semnăturile jucătorilor”
Narcis Răducan

Echipele probabile Metaloglobus - FCSB

Metaloglobus: Nedelcovici - I. Ciubotaru, D. Lung, Cazan, Al. Coman - Sota, A. Lungu - Duminică, Cl. Herea, Ciocâlteu - Ov. Herea  
Antrenor: Marius Măldărășanu 

FCSB: A. Vlad - V. Crețu, I. Cristea, Chorbadzhiyski, Soiledis - Vână, Ov. Popescu, Perianu - Man, Hora, Moruțan  
Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă 

Citește și: 

Greu găsești un antrenor mai slab decât Gigi Becali » FCSB n-a mai fost de peste 70 de ani atât de jos! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
flojo
flojo  •  26 Septembrie 2019, 16:46

Care tradiție? A hoției!

chromophobia
chromophobia  •  26 Septembrie 2019, 16:18

Cata prostie!Pai care e istoria clubului?Din 2003 de cand e FCSB,a fost eliminata mai mereu in 16-imi sau optimi de echipe ca Rapid 2,Hermanstadt,Mioveni sau alte echipe de liga a 2-a sau a 3-a.Nu inteleg de ce fac tombola pt a da 10 tricouri.Nu trebuie tombola pt ca sunt 20 de suporteri fcsb-isti.Mai bine le dau 20 de tricouri decat 10 prin tombola,se supara ceilalti 10 si nu mai vin nici ei.Sa aiba grija N.Raducan cu astea 10 tricouri ca daca afla nea Gigi ca pierde 10 tricouri × 100 € bucata,il da afara pt ca pierde bani aiurea la Nike.I-a mai fraierit el pe cei de la Avantul Barsana,dandu-le tricouri vechi cu Steaua,gasite de femeia de serviciu dupa vestiare, aruncate de Lacatus,Csik,Damian Militaru si Nagy dupa intrarea in grupele ligii in '95-'96

jaruan
jaruan  •  26 Septembrie 2019, 15:50
Postat de ctinescu pe 26 Septembrie 2019, 14:32

precupetule, uite care echipa joaca azi : FCSB: A. Vlad - V. Crețu, I. Cristea, Chorbadzhiyski, Soiledis - Vână, Ov. Popescu, Perianu - Man, Hora, Moruțan Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă . ai citit bine cum se numeste sau ai nevoie de ochelari? nu vad nicio steaua aici, steaua a pierdut cu chiajna in turul anterior 16-imilor.

Lasa prostul in pace.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează