FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA

CSA Steaua are palmaresul Stelei! Becali a pierdut trofeele! Talpan: „Am câștigat tot”

Articol de - Publicat vineri, 05 iulie 2019 11:00

CSA Steaua a câștigat azi, la Tribunalul București, palmaresul echipei de fotbal Steaua, de la înființare, 1947, până în 2003.

Decizia NU este definitivă și poate fi atacată la recurs la Curtea de Apel!

Procesul a început pe 25 septembrie 2018, la la Tribunalul București, secția 5 civilă. Decizia Tribunalului înseamnă că Gigi Becali nu deține decât palmaresul din ultimii 16 ani, nu și Liga Campionilor din 1986 sau multitudinea de titluri ale Stelei lui Lăcătuș și Tudorel Stoica.

EXCLUSIV Gigi Becali, prima reacție după ce a pierdut palmaresul: „Înseamnă că toți suntem nebuni și proști” » Cum e afectată FCSB

Talpan: „Am luat tot”

Florin Talpan a confirmat decizia instanței pentru GSP.RO, el aflându-se în aceste momente la Tribunal unde are și alte procese pe rol. „Am câștigat tot. Am depus foarte multă muncă pentru acest dosar. Era și cazul să câștig. Eram sigur”.

„A fost un proces greu, chiar dacă mulți nu cred acest lucru. A fost un proces foarte greu, pentru care a trebuit să mă lupt din toate puterile. Acesta este motivul pentru care mă bucur foarte tare că l-am câștigat. Și vreau să le mulțumesc acelor oameni care au fost lângă mine, puțini, dar care au fost lângă mine și care m-au susținut.

Am câștigat acest proces pentru Steaua și pentru suporterii steliști. Decizia e una normală, corectă. Steaua București e cel mai mare brand sportiv din România și nu e normal ca acest brand să fie folosit după bunul plac de persoane care nu au nicio legătură cu Steaua. Există o singură Steaua București, iar ea locuiește în Ghencea. Prin procesul de astăzi, am terminat, cred eu, războiul acesta greu dus pentru identitatea și existența Stelei București. De aici, lucrurile vor fi mult mai ușoare.

Așteptam acum să câștigăm și procesul pentru prejudiciu, cu FC FCSB, și așteptăm ca FRF să facă tot ce trebuie să facă pentru a repara greșelile făcute împotriva Stelei București”, a spus Talpan pentru GSP.RO.

„Mereu a fost palmaresul la Steaua. Nici nu-și avea locul în Instanță. FRF trebuia să decidă de la început”Adrian Bumbescu, antrenor secund CSA Steaua, la TV Pro X

Palmaresul câștigat de CSA steaua:

  • 21 de titluri de campioană în Liga 1
  • 20 de Cupe ale României
  • 4 Supercupe
  • 1 Cupa Campionilor Europeni
  • 1 Supercupa Europei

Ce are FCSB:

  • 5 titluri de campioană
  • 2 Cupe ale României
  • 2 Supercupe
  • 2 Cupe ale Ligii

Pe rolul instanțelor se mai află două cazuri. Cel legat de marcă, la Curtea de Apel, după ce FCSB a pierdut la Tribunal, iar un altul, cel legat de prejudiciul de 37 de milioane de euro cerut de CSA va fi reluat pe 5 decembrie la Tribunal.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (218)
timm
timm  •  06 Iulie 2019, 00:41
Postat de setrannn pe 06 Iulie 2019, 00:21

Mie mi se pare incredibil cum in anul 2019 mai exista echipe comandate de armata :))))

E 2019 e incredibil ca avem inca echipe comandate de ciobani.

setrannn
setrannn  •  06 Iulie 2019, 00:21

Mie mi se pare incredibil cum in anul 2019 mai exista echipe comandate de armata :))))

balauru48
balauru48  •  06 Iulie 2019, 00:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (218)
Comentează