FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CSA Steaua are palmaresul // EXCLUSIV Gigi Becali, prima reacție după ce a pierdut palmaresul: „Înseamnă că toți suntem nebuni și proști” » Cum e afectată FCSB

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat vineri, 05 iulie 2019 11:39

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat după ce Tribunalul București a decis azi că CSA Steaua deține palmaresul echipei de fotbal din 1947 până în 2003.

Decizia nu este una definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel.

„Nu mă afectează! Asta e România. Mă minunez și eu. Aici e vorba de continuitate. Dacă un copil face clasa I și după aceea face clasa a II-a și tot așa până în clasa a 12-a, înseamnă că el a făcut toate clasele. Nu altcineva.

Pe de o parte râd, pe altă parte plâng pentru că așa ceva se întâmplă în România, în țara mea! Voi ataca decizia la Curtea de Apel pentru că vreau să văd până unde se poate merge! Dacă și la Curtea de Apel se menține decizia, înseamnă că toți suntem nebuni și proști. Înseamnă că totul globul este idiot și doar judecătorul este deștept”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.RO.

Gigi Becali: „Pierdem 2 puncte la coeficient”

Gigi Becali a vorbit și despre ce înseamnă pentru FCSB această decizie.

Doar pierdem 2 puncte la coeficientul UEFA! Le aveam pentru că aveam Cupa Campionilor în palmares. Dar nu mă deranjează. Asta e România! Pierde o echipă românească la coeficient. Cei de la CSA nici nu au ce să facă cu palmaresul. Dacă vor să promoveze și fac societate pe acțiuni și se asociază cu un privat, o să contest decizia.

Nu poate acea societate să preia palmaresul Stelei. Dacă eu nu am putut, acea societate de ce să poată? Dar nu mă mai enervez. Asta e țara noastră și trebuie s-o iubim”, a adăugat patronul FCSB.

Citește și:

CSA Steaua are palmaresul Stelei! Becali a pierdut trofeele! Talpan: „Am câștigat tot”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (117)
113293806628121
Dorel Instalatorul  •  07 Iulie 2019, 22:27

Ce-l intereseaza pe jiji palmaresul, ca pe el numai banii il preocupa? Aaaa,mai voia ceva bani si de pe urma palmaresului? Uite ca manevra asta nu i-a mers! Totusi ma mir ca nu a putut el cumpara judecatorii! Pentru mentalitatea lui totul este de vanzare!Da,fotbalul romanesc se duce de rapa tocmai din cauza unor *** ca jiji si nu datorita ca Steaua a castigat palmaresul!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1764563320463131
Nicu Lupu  •  05 Iulie 2019, 22:28

Se va întâmpla ce a fost și este în Georgia , unde hotărârea unei instanțe judecătorești de acolo , nu este recunoscută de FIFA și UEFA , deoarece acestea hotărăsc exclusiv ceea ce se întâmplă în fotbal . Ca urmare , echipele de club gruzine și echipele naționale au fost excluse din oricce competiție FIFA și UEFA ! Poftă bună , adio fotbal românesc ...

201708cristian
201708cristian  •  05 Iulie 2019, 22:11

Este o rusine ce a facut Talpan,"Steaua" lui e in liga 3-4?, pacat ca Armata l-a lasat sa o ia pe aratura,ce au cistigat?,palmaresul ?,unde sunt tribunele pline si mandria romanilor ca avem o echipa care joaca in Liga Campionilor sau Liga Europa ? E nevoie de mute milioane de euro sa faci o echipa de fotbal si de management,Steaua lui Becali e cea mai buna manageriata echipa din Romania (chiar daca nu-ti place de Becali !),omul traieste pt Fotbal si Biserica in ordine inversa,care era problema sa-l lase in pace sa duca Steaua cit de sus poate ? Asa cum spune Becali,si spunea si Caragiale acum 100 de ani,nu te poti lupta cu prostia (si Invidia),acest individ Talpan va ramine in istorie ca omul care a distrus Steaua (palmaresul fara o echipa de top nu face 2 bani)

Vezi toate comentariile (117)
Comentează