FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEMIFINALE

Miercuri are loc tragerea la sorți pentru semifinalele Cupei României » 4 echipe de play-off în careul de ași

Articol de GSP - Publicat luni, 04 martie 2019 18:50

Patru echipe mai sunt în cursa pentru câștigarea Cupei României. Tragerea la sorți va avea loc miercuri, de la ora 11:00, în sala „Nicolae Dobrin” de la Casa Fotbalului.

Viitorul, Astra, CFR și CS U Craiova vor fi repartizate în aceeași urnă. Partidele din semifinale se vor desfășura în sistemul tur - retur, iar prima echipă extrasă va fi organizatoarea meciului tur.

Meciurile din cadrul semifinalelor Cupei României vor avea loc în perioada 2-4 aprilie turul, respectiv 23-25 aprilie returul.

Sezonul trecut, Cupa României a fost câștigată de CS U Craiova, după o finală cu Hermannstadt, 2-0. Așadar, deținătoarea trofeului are șansa de a-și apăra performanța. Supercupa a fost câștigată apoi de CFR Cluj, chiar la Craiova, 1-0.

  • Finala Cupei României e programată pe 2 iunie, încă nu s-a stabilit arena pe care se va disputa.

CITEȘTE ȘI:

Craiova nu e Dinamo! Oltenii merg în semifinalele Cupei după o victorie muncită în „mlaștina” de la Miercurea Ciuc » Cum arată careul de ași

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  04 Martie 2019, 21:19

Anul ăsta câștigă fcsb-ul cupa...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează