FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  OCNA MUREȘ - CSU CRAIOVA 1-1

După rezultatul rușinos cu Ocna Mureș, Mirel Rădoi a făcut iureș: „Masa de masaj lângă cei care fac treaba mare în vestiar. Nu există așa ceva!”

Mirel Rădoi (41 de ani) a făcut scandal la finalul remizei rușinoase pe care CS Universitatea Craiova a obținut-o în Cupa României, contra celor de la Ocna Mureș, scor 1-1.
Mirel Rădoi (41 de ani) a făcut scandal la finalul remizei rușinoase pe care CS Universitatea Craiova a obținut-o în Cupa României, contra celor de la Ocna Mureș, scor 1-1.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2022 20:20 / Actualizat miercuri, 09 noiembrie 2022 20:24

Mirel Rădoi (41 de ani) a făcut scandal la finalul remizei rușinoase pe care CS Universitatea Craiova a bifat-o în Cupa României, contra modestei Ocna Mureș, echipă de pe penultimul loc în Liga 3, scor 1-1. 

CS Universitatea Craiova nu a reușit să treacă de penultima clasată din Seria 9 de Liga 3. Mirel Rădoi a acuzat condițiile găsite la arena din Zlatna, dar nu și-a menajat nici jucătorii. 

Napoli dezvăluie ce i-a spus soția, imediat după ce l-a sunat Mititelu: „Eram cu ea în croazieră”
FCU CRAIOVA
Napoli dezvăluie ce i-a spus soția, imediat după ce l-a sunat Mititelu: „Eram cu ea în croazieră”

Mirel Rădoi, iureș după Ocna Mureș - CS Universitatea Craiova 1-1

„Mi-e greu să mă exprim. Dacă ne gândim la meciul celor de la Ocna Mureș cu Chindia, putem să ne declarăm fericiți, am câștigat un punct. De pe bancă nu am văzut nicio reluare, dar la faza lor a fost penalty clar. Îmi pare rău pentru doamna arbitru, dar ăsta e adevărul. Dacă vrei să ajungi fotbalist profesionist, trebuie să joci pe astfel de terenuri, cu astfel de echipe.

Tot se vorbește în ultimii ani despre această competiție, că anumite echipe o desconsideră. Putem să dăm asigurări că, de la anul, dacă voi mai fi aici, vom desconsidera și noi, pentru că nu ai cum să pui masa de masaj lângă cei care fac treaba mare în vestiar. Nu există așa ceva! Staff-ul se schimbă într-o saună, vorbim să producem jucători pentru echipa națională.

Păi pe astfel de terenuri există cel mai mare risc de accidentare. Ok, și adversarii joacă pe același teren, dar condiții trebuie să fie altele, ca să luăm și noi Cupa în serios”, s-a plâns Rădoi, potrivit Orange Sport

Mirel Rădoi și-a certat și fotbaliștii după remiza cu Ocna Mureș

„Să revenim la meci, am crezut că era câștigat dinainte, fără atitudine, fără determinare. E clar că adversarul va echilibra diferența de valoare prin ambiție, dar e inadmisibil. Noi am avut jucători care se plâng că nu au minute, în seara asta au avut aproape o partidă să-și arate nivelul.

Probabil ei cred că glumesc când spun că fiecare partidă e o evaluare pentru mine, dar o să vadă în iarnă că ceea ce vorbesc e serios, nu iau pe nimeni la mișto. Indiferent de rezultatul din seara asta, condițiile pe care le-am găsit...

Până și nocturna nu se ridică la nivelul care trebuie. Nu înseamnă că din cauza asta nu am câștigat în această seară, era o discuție separată. Vizavi de această partidă, am fost penibili cu toții. Cel mai rău îmi pare de cei care nu au fost în lot, de suporterii noștri. Acum trebuie să vedem ce facem ca să încercăm să nu trecem printr-o altă rușine în Giulești”, a concluzionat Rădoi, potrivit surseicitate. 

Citește și alte știri din Cupa României: 

Îl recunoști? A fost copil de mingi la FCSB - Real Madrid, acum a înscris primul gol în tricoul lui Dinamo
DINAMO - SEPSI 2-3
Îl recunoști? A fost copil de mingi la FCSB - Real Madrid, acum a înscris primul gol în tricoul lui Dinamo
Mihai Teja a plecat de la FC Botoșani » Cine va asigura interimatul
FC BOTOȘANI
Mihai Teja a plecat de la FC Botoșani » Cine va asigura interimatul

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (20)
bazile
bazile  •  10 Noiembrie 2022, 11:39

Nu stiu daca aveti masa de masaj, dar de facut, faceti in fundul curtii.

doritor
doritor  •  10 Noiembrie 2022, 10:03

Mirele cereai lista jucatorilor de care sa te desparti la iarna. Ti s-a oferit din lista plocon aseara. Intr-adevar jucatori sub nivelul diviziei C , antifotbalisti, gafeuri, anemici in a lovi mingea in schimb mofturosi ,cu nasul pe sus. I-ai vazut, da-i afara ca fac clubul care poarta numele UNIVERSITATEA (moral sau imoral) de rusine. Ce cauta inapoi Martic, nevasta-sa era nemultumita si de oras si de RO. Cine i-a adus pe Florescu, pe Hanca, pe Vana, pe Capatana?! Cat ii mai tii pe Papp, pe Mateiu, pe Kolic, pe Campanu?! Si mai sunt si altii fie imprumutati ,fie nebagati in seama ,dar platiti.

danglumetu
danglumetu  •  10 Noiembrie 2022, 09:24

in vremurile astea nasoale, sa fii suporter rapidist sau craiovean e curata inconstienta!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează