FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASA - CFR 0-0

Modestino » Mutu a intrat pe parcurs în ASA - CFR, 0-0, însă fotbalul a rămas sărac, în ciuda numelor de pe teren

Articol de - Publicat joi, 03 martie 2016 00:00

Adrian Mutu vrea să prindă ultima cursă către Euro 2016, însă nu se introduce titular. A doua partidă la rând, un alt meci ce poate fi decisiv pentru ASA. "Briliantul" a început iar lângă "nea Cori", Carol Fekete, intrând abia după o oră de joc.

Zâmbetele de dinainte de meci și de la pauză au pălit, Mutu încă nu s-a simțit pe teren pentru colegi. Lecțiile deschise cu Prandelli nu s-au revăzut pe gazon. Mureșul a tot așteptat lovitura decisivă, care s-a amânat la nesfârșit.

Șah ieftin

Cele două echipe au stat la pândă, adulmecându-se una pe cealaltă, transformând fotbalul într-o vânătoare dată pe silent. În prima parte, jocul a fost sărac lipit gazonului. Ramiro Costa (13), cu umărul!, a irosit cea mai bună oportunitate de a marca, după o centrare a lui Dedov.

Clujenii au ripostat cu o semiocazie: Petrucci (27) a tras din afara careului, Balaur a blocat. Marius Constantin (42) a primit mingea după o lovitură liberă a lui Gorobsov, însă n-a putut prelua să pună probleme.

Bufa-bufa

Repriza secundă a început promițător. Dar a continuat la fel ca prima. După o cursă a lui Gabi Matei, Jazvici (50) a găsit spațiul porții, doar că Mincă a fost la post. Stăncioiu (54) a fost încercat de mingea șutată tare de Petrucci de la 30 de metri.

Mincă (58), în schimb, a avut o intervenție spectaculoasă la tentativa ofensivă a lui Ramiro Costa. Marius Constantin (68) a mai urcat o dată temerar, însă n-a găsit cadrul porții.

Țucudean (80), reluare cu capul, a fost cât de cât viu în joc. Totuși, nu s-a văzut și pe tabelă. Verdictul se va da în Gruia, pe 20 aprilie, important e să nu se ajungă la TAS. ;)

mutu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează