FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CONCORDIA - STEAUA

Momente penibile la Chiajna - Steaua » Marian Balaci l-a eliminat pe Tibi Bălan şi apoi l-a chemat înapoi pe teren

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 31 octombrie 2012 23:50

Steaua s-a chinuit serios la Chiajna, ilfovenii reuşind să ducă meciul pînă în prelungiri, după 0-0 în timpul regulamentar şi era să fie taxată de arbitrul Marian Balaci.

În minutul 101 al partidei, Tibi Bălan a plonjat în careu în încercarea de a obţine o lovitură de pedeapsă. "Centralul" partidei s-a dus determinat înspre mijlocaşul Stelei şi i-a arătat cartonaşul galben şi imediat pe cel roşu, deşi jucătorul nu fusese avertizat pînă atunci. Bălan n-a reacţionat în nici un fel, protestînd în continuare în timp ce părăsea terenul.

Staff-ul "roş-albaştrilor" l-a oprit însă din drum şi i-a cerut lui Balaci să se uite din nou în carneţel. După ce şi-a dat seama de gafa pe care urma s-o comită, arbitrul l-a chemat înapoi pe teren pe Tibi Bălan, iar partida a continuat cu toţi cei 22 de jucători pe teren.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
jonquil
jonquil  •  01 Noiembrie 2012, 10:35

Un arbitru de clasa "zer0" Habar nu avea pe ce lume traieste...

ccc745
ccc745  •  01 Noiembrie 2012, 10:15

S-a dus "determinat"?? Pe bune?? Ia cauta in DEX si vezi ce inseamna "determinat", agramatule care ai scris articolul...

stefansb
stefansb  •  01 Noiembrie 2012, 09:34

a luat galben tanase, care e nr. 10 in min 61. prbabil o fii avut impresia apoi ca balan e nr 10 zi mai are galben

Vezi toate comentariile (5)
Comentează