FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - VIITORUL 1-2

VIITORUL A CÂȘTIGAT CUPA // VIDEO Nicolae Dică are un pariu interesant în echipa Viitorului: „Virgil Ghiță a fost omul finalei, poate ajunge la echipa națională”

Virgil Ghiță a înscris golul de 1-1 și a reaprins speranțele echipei lui Hagi // FOTO: Cristi Preda
Virgil Ghiță a înscris golul de 1-1 și a reaprins speranțele echipei lui Hagi // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 mai 2019 08:52

Nicolae Dică, 39 de ani, în continuare liber de contract după despărțirea de FCSB, a asistat din tribunele stadionului din Ploiești la disputa dintre Viitorul și Astra Giurgiu din finala Cupei României, câștigată de dobrogeni cu 2-1.

La finalul meciului, în dialogul pe care l-a avut cu jurnaliștii la plecarea de pe stadion, Dică a vorbit despre finala recent încheiată, dar și despre Ianis Hagi, 20 de ani, jucător care e la un pas de un transfer în străinătate.

 

 

„M-am bucurat pentru Viitorul, am petrecut acolo trei ani și jumătate foarte frumoși. Am participat și eu la acest proiect, mă bucur pentru club și pentru domnul Hagi. Trofeu e meritat, cei de la Viitorul au făcut un joc foarte bun.

Din ce se pare, a fost ultimul meci al lui Ianis la Viitorul. A avut un campionat foarte bun și cred că poate să facă pasul în străinătate”, a spus „Nick”. 

Dică a ținut să laude evoluția lui Virgil Ghiță, fundașul Viitorului care a restabilit egalitatatea și a avut o intervenție salvatoare la scorul de 2-1 pentru echipa sa, în ultimele minute ale partidei.

„Virgil Ghiță a fost omul finalei. A înscris un gol și a avut acea intervenție salvatoare de la 2-1. Felicitări, se pare că va deveni unul dintre fundașii naționalei, are calitățile necesare!”, a declarat Nicolae Dică

Vezi și:

Porumboiu vorbește la SUPERLATIV despre Hagi și anunță cel mai bun arbitru din România

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează