FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEPSI - U CLUJ 0-0 (5-4 D. PEN)

video Niczuly, eroul finalei, a dezvăluit secretul loviturilor de departajare: „Două ore, în ziua meciului!” + „E un moment istoric pentru noi”

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1 +49   FOTO
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Articol de - Publicat joi, 25 mai 2023 00:22 / Actualizat joi, 25 mai 2023 00:35

Sepsi a cucerit Cupa României, victorie după executarea loviturilor de departajare în fața lui U Cluj. Roland Niczuly (27 de ani), cel mai bun om al finalei, cu trei penalty-uri apărate, a dezvăluit secretul reușitei. 

Roland Niczuly a venit cu trofeul în brațe la interviuri: „E un sentiment aparte, dar e un trofeu foarte greu. Nu știu cât pot să îl țin”. Eroul finalei a continuat dialogul cu reporterii. 

Chipciu, discurs marcă înregistrată după eșecul din finala Cupei: „Noi, oamenii, suntem răi! Știți de ce nu îmi pare rău?” + și-a amintit de FCSB
Sepsi - U Cluj 0-0 (5-4 d. pen)
Chipciu, discurs marcă înregistrată după eșecul din finala Cupei: „Noi, oamenii, suntem răi! Știți de ce nu îmi pare rău?” + și-a amintit de FCSB

Roland Niczuly: „E un moment istoric pentru Sepsi”

„Ne bucurăm, un moment istoric la Sfântu Gheorghe. Am făcut un meci prost, dar cum am spus, finalele nu se joacă bine, ele se câștigă. Am scris istorie! Am arătat că și o echipă mică, dacă e organizată, poate face performanțe frumoase.

Acum trebuie să ne pregătim foarte bine pentru sezonul viitor, pentru preliminariile Conference League. Nu trebuie să ne facem de râs, să se vadă munca depusă și acolo”, a spus Niczuly la Orange Sport. 

+45 FOTO

Cum și-a intimidat Niczuly adversarii la loviturile de departajare

„Am încercat să îi intimidez, să pun presiune și mai mare pe ei. Am încercat să le-o transmit, lui Martic i-am zis că va trage peste, apoi că i-o voi apăra. Mă bucur că mi-a ieșit astăzi. 

Înaintea finalei, Attila Hadnagy mi-a zis, te rog frumos, ghicește colțul măcar la un penalty. Până acum, sezonul ăsta, nu am ghicit deloc. E o seară magică pentru mine și pentru club.

Asăzi, Cornel Cernea, antrenorul portarilor, a prezis că vom ajunge la penalty-uri. Am făcut ședință video cu el vreo două ore. Ne-am uitat la tot lotul lui U Cluj, toată cariera lui, pe unde au jucat. Ne-a reușit!”, a explicat Niczuly. 

Este unic în istoria clubului să jucăm trei finale în ultimii patru ani, dar trebuie să trecem la nivelul următor. Sezonul viitor, obiectivul va fi calificarea în play-off și să facem mai mult decât în acest an, mai multe puncte
- Roland Niczuly

VIDEO. Galeria lui U Cluj, spectacol pirotehnic impresionant la finala Cupei României

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Laszlo Dioszegi, tranșant înaintea finalei Cupei: „Ei luptă pentru România? Atunci le dau și eu un răspuns”

Și-a luat rămas bun de la colegi: „Plec de la FCSB cu un regret”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1cesare
1cesare  •  25 Mai 2023, 15:59
Postat de oskforever pe 25 Mai 2023, 10:03

putea putea...daca dadea gol atunci putea...asa ca ramane cu putea.Bravo Sepsi

...vaffa!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

remarque
remarque  •  25 Mai 2023, 11:09

Niczuly a aparat la U cateva sezoane atat la tineret cat si la seniori. Categoric e mai experimentat si mai matur decat Andrei Gorcea care este inca foarte tanar. Dar asa se calesc barbatii, in astfel de meciuri. Felicitari Roland, ai ajuns un portar notabil in fotbalul nostru! Ma bucur ca nu ai provocat suporterii lui U, e firesc sa te bucuri in fata propriei galerii. Succes!

oskforever
oskforever  •  25 Mai 2023, 10:03
Postat de 1cesare pe 25 Mai 2023, 08:07

... au avut 'noroc cu carul' ... putea foarte bine să câștige U Cluj dacă marca Ze Gomes.

putea putea...daca dadea gol atunci putea...asa ca ramane cu putea.Bravo Sepsi

Vezi toate comentariile (4)
Comentează