FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FCSB

O nouă reacție furioasă a lui Becali la adresa lui Burleanu: "Să vină odată alegerile, să punem fotbalul la punct. Burleanu trebuie să ne slujească pe noi!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 februarie 2018 19:12

George Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a avut o nouă reacție furioasă după ce partida dintre echipa sa și AFC Hermannstadt, din sferturile Cupei, a fost amânată pentru joi, la ora 14:00.

"Să joace când vor, să vină odată alegerile, să punem la punct fotbalul ăsta. Investim bani, investim sentimente. 

Nu e în regulă ca fotbalul să fie condus de un om care crede că e stăpân peste noi.

Alegi un conducător ca să te slujească, nu ca să te stăpânească. Ești slujitor? Fă-ți meseria de președinte. Un om ca el încearcă să stăpânească un business al tău. El, în loc să te ajute, îți pune bețe-n roate", a declarat Becali, la TV Digi Sport.

Citește și: Becali, acuzații dure în direct la TV: "Acest om își permite să-și bată joc de Steaua!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
wertusi
wertusi  •  01 Martie 2018, 10:25
Postat de fcsb.86 pe 28 Februarie 2018, 23:26

Din pacate Becali are dreptate de data asta. Dar a ales cel mai nepotrivit cuvant. Burleanu este politicianul tipic, el este ales acolo de catre cluburi, asociatii etc pentru binele lor, asa cum politicienii pe care poporul ii voteaza sunt pusi acolo pentru binele cetatenilor, lucru care nu se intampla in ambele cazuri. Toti "fura" cat pot de unde pot. Burleanu isi acorda prime uriase la care nu are merit, in campanie ofera porti mobile drept rasplata pentru voturi. In afara de regula 21 care toata lumea stie ca a fost idea lui Vochin nu imi amintesc un lucru bun pe care macar a incercat sa il faca, de nationala numai discutam, a avut grija prin aducerea lui Daum sa o faca praf. Despre arbitraj nici nu ar trebui sa deschida gura, arbitraj care este plin de probleme si condus de un om care vine de maxim 2 ori pe an in Romania si incaseaza o suma lafel de mare (Vasaras) si nu a schimbat absolut nimic din ce era. Sa fim seriosi, indiferent cine iese presedinte la FRF nu se va schimba absolut nimic. Trebuie sa fim nebuni sa credem ca dupa 28 ani brusc dintr o data se schimba totul, poate tot cu un alt om de "forbal"asa cum a fost si cel care a stat 24 ani inaintea exceptiei Burleanu de la care erau alte asteptari pentru ca nu era un om de "fotbal"... dar culmea se pare ca e fix acelasi lucru ca inainte.

asta nu inseamna ca trebuie sa il slugareasca pe Becali .

caminero
caminero  •  01 Martie 2018, 09:08

Mă becali, mă *** care ești tu ***, vezi că burleanu NU e slujitorul tău, sau vreun argat ***. Eventual nea gino e slujitorul tău, la LPF. Iar dacă nu-ți convine cum gestionează ciurliburli "afacerea" ta, ia-ți jucăria și pleacă,, tată, nu te ține nimeni cu forța. Fă-ți un campionat al tău, paralel, și joacă acolo unde nimeni nu îți pune bețe în roate..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demolarii
demolarii  •  01 Martie 2018, 07:06

Fotbalul din Romania nu înseamnă doar FCsb sau Liga I.......ci și fotbalul care doar costa, cel juvenil pe care G Becali nu il finanțează pentru că nu aduce bani in 2 ani.....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează