FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - SEPSI 2-3

Ce a remarcat Ovidiu Burcă după eșecul cu Sepsi: „Au simțit pentru prima dată ce înseamnă cu adevărat Dinamo!”

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe Dinamo, scor 3-2, în runda secundă a grupei A din Cupa României. Ovidiu Burcă (42 de ani), antrenorul „câinilor”, a fost mulțumit de atitudinea elevilor lui. +23   FOTO
Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe Dinamo, scor 3-2, în runda secundă a grupei A din Cupa României. Ovidiu Burcă (42 de ani), antrenorul „câinilor”, a fost mulțumit de atitudinea elevilor lui.

Articol de GSP - Publicat marti, 08 noiembrie 2022 23:38 / Actualizat miercuri, 09 noiembrie 2022 00:17

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe Dinamo, scor 3-2, în runda secundă a grupei A din Cupa României. Ovidiu Burcă (42 de ani), antrenorul „câinilor”, a fost mulțumit de atitudinea elevilor lui. 

Ovidiu Burcă speră ca cele două goluri marcate în poarta lui Sepsi, deținătoarea Cupei României, să îi descătușeze pe elevii săi, iar Dinamo să ajungă pe loc de play-off în liga secundă.

Fanii lui Dinamo s-au răfuit și cu Denis Ciobotariu » Răspunsul ironic al fundașului: „TREI!”
DINAMO - SEPSI 2-3
Fanii lui Dinamo s-au răfuit și cu Denis Ciobotariu » Răspunsul ironic al fundașului: „TREI!”

Ovidiu Burcă, după Dinamo - Sepsi 2-3

„Nu ne-am făcut de râs, avem puls, iar suporterii au simțit lucrul ăsta. Când pierzi nu ai cum să fii fericit. În prima parte am fost temători, dar sunt meciuri în care îți dai seama de nivelul tău. Astfel de meciuri ne fac să creștem.

Cred că este prima dată când acești jucători simt cu adevărat ce înseamnă Dinamo. Am întâlnit o echipă cu alt ritm de joc, cu altă forță. Dar asta este, cred că am terminat cu capul sus. Am fi putut să facem mai multe.

Obiectivul nostru este să facem tot posibilul pentru a ajunge în play-off-ul din Liga 2. Urmează meciuri grele. Au avut câteva partide în care ne-a lipsit luciditatea în ultimii metri de teren și nu am marcat. Încrâncenarea asta ne-a luat din creativitate. Ușor-ușor ajunge unde ne dorim”, a spus Ovidiu Burcă la Orange Sport. 

Galeria lui Dinamo a fost protagonista unor scandări reprobabile pe durata partidei. Ovidiu Burcă nu a băgat de seamă: „Eu nu am auzit scandările, cred că suporterii noștri s-au comportat extraordinar. Pe stadion mai vine lumea, își mai descarcă năduful. Clubul ăsta trăiește pe seama acestor fani minunați. Noi vrem să le dăm înapoi una dintre bucuriile vieții”.

Acest sistem competițional este unul... dacă lucrurile nu stau bine până în decembrie, mai ai doar trei meciuri. Vom vedea atunci ce putem face, dacă mai aducem pe cineva. Clubul trece și printr-o perioadă de reorganizare financiară
- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

VIDEO. Atmosferă spectaculoasă pe „Arcul de Triumf”, la meciul Dinamo - Sepsi 

Citește și alte știri din Cupa României: 

GALERIE FOTO Dinamo a revenit în București după 5 luni » Câtă lume a venit la primul meci intercluburi jucat pe „Arcul de Triumf”

Nae Constantin a plecat din timpul interviului, deranjat de întrebările despre „scandalul Tamaș”: „Vă doresc o seară frumoasă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
Pisleagacostelbistretu0502
Pisleagacostelbistretu0502  •  10 Noiembrie 2022, 14:37

burca tata , dinamo are nevoie k daer d un fundas central nu mumia aia p care o titularizezi tot timpul si mai da si autogoluri p deasupra si sa nu vorbim d cate ori se inchid ochii la faulturile lui in careu !!! dc nu incercati in pauza d iarna sa il luati p alx. dandea !!!

creeperno807
creeperno807  •  09 Noiembrie 2022, 22:53

Lazar a avut un comportament inadecvat fata de antrenor si nu s-a vrut un nou caz Steliano, iar Stratila n-a mai fost la Dinamo de prin 2012

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  09 Noiembrie 2022, 11:14

Bai Burca vezi ca au astia reduceri la LENSA ...du-te si fa-ti ochelari ..si vezi ce joaca Bani , Amzar , Nelut Rosu si Giafer !! I ai dat afara pe Lazar si Stratila ...si ai oprit rasii astia ...ce ai vazut bah la Buhaescu ?? Eu in 10 meciuri nu am vazut nimic

Vezi toate comentariile (4)
Comentează