FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  UNIREA SLOBOZIA - PETROLUL 0-0

Nae Constantin a plecat din timpul interviului, deranjat de întrebările despre „scandalul Tamaș”: „Vă doresc o seară frumoasă!”

Nae Constantin / Captură Orange Sport
Nae Constantin / Captură Orange Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 08 noiembrie 2022 21:33 / Actualizat miercuri, 09 noiembrie 2022 01:02

Nae Constantin (48 de ani), tehnicianul celor de la Petrolul Ploiești, a evitat orice răspuns legat de consecințele conflictului în care se află cu fostul elev Gabi Tamaș. Fundașul de 38 de ani tocmai ce a depus o plângere penală împotriva tehnicianului, după scandalul care a ținut capul de afiș în fotbalul românesc la începutul lui octombrie.

La interviul acordat după remiza cu Unirea Slobozia din Cupa României, Nae Constantin a refuzat să comenteze în vreun fel decizia lui Gabi Tamaș de a-l da în judecată. Vizibil iritat, tehnicianul s-a eschivat în fața întrebărilor repetate ale interlocutorului său, alegând să părăsească discuția. 

„Dacă vreţi să mai discutăm despre fotbal, discutăm. Discutăm despre meciul din seara asta, discutăm despre ce vine. Dacă nu, eu o să mă retrag şi o să vă spun la revedere. Mai aveţi altă întrebare?

Nu aş vrea să ies aşa din interviul ăsta, mai aveţi altă întrebare? Bine, atunci vă doresc o seară frumoasă”, i-a spus Nicolae Constantin reporterului Anda Maxim de la Orange Sport.

Nae Constantin, dezamăgit de egalul cu Slobozia: „Cupa era un obiectiv pentru noi”

În prealabil, Nae Constantin vorbise despre egalul surprinzător înregistrat de „găzari” în fața Unirii Slobozia, o echipă de eșalon inferior:

Odată cu rezultatul ăsta, șansele de a merge mai departe în Cupă s-au cam terminat. Am jucat acasă, pe terenul nostru, cu un adversar bun de Liga 2, dar mă așteptam la mai mult, așteptam să reușim să înscriem. Era o oportunitate pentru unii jucători să joace mai mult. Cupa era un obiectiv, așa ne-am dorit, voiam să mergem cât mai departe

Gabi Tamaș a depus o plângere penală împotriva lui Nicolae Constantin

Gabi Tamaș a depus o plângere penală împotriva lui Nicolae Constantin, antrenor la Petrolul, dar și împotriva celorlalte persoane implicate în „scurgerea” înregistrării audio în care fotbalistul înjură suporterii clubului ploieștean.

Plângerea a fost depusă de avocatul mandatat de Tamaș la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.

În cadrul documentului prezentat de Playsport sunt reclamați Nicolae Constantin, dar și toate persoanele „care se fac vinovate de înregistrarea și difuzarea în mass-media, fără drept și fără consimțământul subsemnatului, a unei conversații telefonice private, purtate de subsemnatul în seara zilei de 11.10.2022”.

VIDEO Daniel Chiriță: „Ți-au făcut manevră, Gabi!” » Era cu Tamaș la pahar când înjura suporterii Petrolului și a spus tot la GSP Live: „Lumea trebuie să știe”

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Egalul care nu ajută pe nimeni! Șanse minime la sferturile Cupei pentru Unirea Slobozia și Petrolul » Clasamentul ACUM

EXCLUSIV Scandal monstru în TVR: un cunoscut comentator de la Sport e cercetat disciplinar, fiind acuzat că și-a bruscat o colegă » Toate detaliile + reacții oficiale

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
Cronos666
Cronos666  •  08 Noiembrie 2022, 23:33

Lasa+te Naica. Nu iti place... Doar esti El Grande Sifonaro, asumati bah. Tamas este cu 10 clase peste tine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează