FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

UPDATE // VIDEO E gata: Tamaș a bătut palma cu Petrolul pentru rezilierea contractului

Gabi Tamaș era căpitanul „găzarilor”
Gabi Tamaș era căpitanul „găzarilor”

Articol de , , - Publicat miercuri, 12 octombrie 2022 17:26 / Actualizat miercuri, 12 octombrie 2022 18:48

Gabi Tamaș, „veteranul” de 38 de ani din apărarea Petrolului, nu mai vrea să continue la Ploiești și a reziliat contractul. Și luna trecută ceruse rezilierea, iar acum chiar s-a concretizat.

UPDATE 17:45 » Anunțul oficial al clubului

Clubul nostru și jucătorul Gabriel Tamaș au ajuns, astăzi, la un acord privind rezilierea angajamentului semnat înainte...

Publicată de FC Petrolul Ploiesti pe Miercuri, 12 octombrie 2022

UPDATE, ORA 17:00 » E gata: Tamaș pleacă de la Petrolul

În urmă cu puțin timp, Costel Lazăr, președintele Petrolului, a declarat pentru Gazetă că Tamaș va semna mâine rezilierea contractului.

Acum câteva minute am închis telefonul cu Tamaș, i-am trimis acordul de reziliere, a fost de acord cu ce am stabilit, iar mâine dimineață urmează să ne vedem să parafăm actele. Azi dimineață am avut o discuție cu el, mi-a spus că e dezamăgit de situația financiară care există la club și de faptul că lucrurile nu s-au îmbunătățit de când a venit și că își dorește altceva. 

Toată lumea e cu salariile la zi, nu doar Gabi, s-au făcut eforturi, dar Gabi e un alt fel de temperament și dorința lui a fost să plece. Este alegerea lui, noi am făcut toate eforturile să-l păstrăm. Este exclusiv dorința lui. Când l-am adus, ne-am bazat foarte mult pe experiența lui. Trebuie să-i mulțumim pentru că a avut o contribuție la rezultatele de până acum, era un plus de valoare pentru noi, dar trebuie să ne descurcăm și în lipsa lui”, a declarat Lazăr pentru GSP.ro.

Știrea inițială

La scurt timp după eșecul suferit în derby-ul cu FCSB, 0-2, fostul internațional i-a anunțat pe șefii clubului, fără alte explicații, că vrea să plece. Ca o consecință, șefii Petrolului l-au convocat pe stoper la o discuție ce urmează să aibă loc în cursul zilei de azi, într-o ședință a Consiliului Director. 

Arnold Garita e principala țintă pentru FCSB! Gigi Becali l-a urmărit și îl vrea cu orice preț în iarnă
FCSB
Arnold Garita e principala țintă pentru FCSB! Gigi Becali l-a urmărit și îl vrea cu orice preț în iarnă

Contactat de Gazetă, Costel Lazăr, președintele ploieștenilor, a confirmat că despărțirea de Gabi Tamaș e iminentă, arătându-și surprinderea față de hotărârea luată de căpitanul „lupilor”. Oficialul spune că, spre deosebire de precedenta tentativă a lui Tamaș de a părăsi clubul, acum motivele n-ar mai avea legătură cu situația financiară a echipei, îmbunătățită între timp.

Gabi Tamaș se desparte de Petrolul: „Trebuie să discutăm bărbătește”

„Am avut o discuție cu el, atât eu, cât și Nae Constantin, Gabi a solicitat rezilierea contractului. L-am chemat să stăm de vorbă, pentru că prin telefon nu se pot rezolva lucrurile. Trebuie să discutăm bărbătește

Probabil are ceva probleme personale și nu mi le-a putut spune prin telefon. Nu mi-a dezvăluit motivul, el e cu banii la zi, problemele financiare nu mai pot fi invocate ca în trecut, când, într-adevăr, a mai dorit să plece. Sigur că sunt surprins. În ultima perioadă, clubul și sponsorii au făcut eforturi financiare să venim cu salariile la zi, să ajungem într-o normalitate. 

Este o pierdere importantă pe care nu o luasem în calcul. Mai ales că acum nu mai putem transfera jucători, suntem în plin campionat”, a preziat Costel Lazăr, într-o reacție oferită în această dimineață pentru GSP.ro. 

14 meciuriși două goluri a bifat Tamaș în tricoul „lupilor galbeni” în actuala stagiune

FACSIMIL: Înștiințarea primită de Gabi Tamaș din partea clubului

E gata: Tamaș a bătut palma cu Petrolul pentru rezilierea contractului

Înștiințarea primită de Gabi Tamaș / Sursă: sportbull.ro

„Gabi Tamaș nu a împrumutat clubul”

Despre Gabi Tamaș s-a vehiculat la un moment dat că a împrumutat clubul cu bani, în momentul în care situația financiară a Petrolului atârna de un fir de ață. 

Costel Lazăr a negat această variantă: „Nu Gabi Tamaș a împrumutat clubul. El a apelat la un prieten de-ai lui. Acea persoană ne-a împrumutat cu 100.000 de euro. Am returnat suma integral în trei tranșe, 50, 40 și 10 mii”, spunea președintele Petrolului la începutul lunii septembrie

VIDEO Costel Lazăr a discutat despre greșelile Petrolului din meciul cu FCSB: „O strategie temătoare”

Citește și alte știri din Liga 1:

EXCLUSIV Arnold Garita e principala țintă pentru FCSB! Gigi Becali l-a urmărit și îl vrea cu orice preț în iarnă

EXCLUSIV Marius Croitoru, cu cărțile pe față după „divorțul” de Mititelu, într-un interviu pentru GSP: „El e singurul nevinovat din toată povestea asta!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  13 Octombrie 2022, 04:21
Postat de kordell pe 12 Octombrie 2022, 18:52

Asa e , colcaie Romania de fotbalisti buni de 20 de ani pe care te poti baza :)))

cei mai multi sunt la ***.. sau fcdc cum va zice..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  12 Octombrie 2022, 22:16
Postat de FCUCraiova pe 12 Octombrie 2022, 18:24

Esti intr-o eroare, tamas sa transferat cand campionatul se terminase, in acest moment poate pleca la orice echipa doreste, cand a plecat de la Voluntari daca nu ma insel i se terminase si contractul nu a dorit prelungirea acolo

omu si-a luat probabil vreo 50.000 de euro. Cat iau altii in 7-8ani muncind intr-un depozit de exemplu. A iesit prea bine pt el mai ales ca are vreo 38 de ani. Mai o aventura prin Cipru, liga a doua din Turcia si mai scoate vreo 200.000. Dupa isi deschide carciuma :)))

kordell
kordell  •  12 Octombrie 2022, 18:52
Postat de realsteaua pe 12 Octombrie 2022, 18:21

Nu știu cum de tot plângeți după un jucător care are aproape 40 de ani și care poate o mai duce până-n vară sau cel mult încă un an competițional. Băgați în teren un jucător tânăr, de 20-21 de ani, care să prindă curaj și care într-un an, doi să fie un jucător de bază al echipei iar dacă este unul foarte bun să-l și puteți vinde pe o sumă considerabilă. Însă e mai greu cu datul încrederii, cu munca. E mai ușor să te lamentezi.

Asa e , colcaie Romania de fotbalisti buni de 20 de ani pe care te poti baza :)))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează