FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Gabi Tamaș, jucător-finanțator la Petrolul » Mesaj aspru pentru conducere: „Le dau eu un salariu băieților și apoi plec!”

Gabi Tamaș
Gabi Tamaș

Articol de , - Publicat joi, 08 septembrie 2022 07:17 / Actualizat joi, 08 septembrie 2022 11:59

Gabi Tamaș (38 de ani) a jucat în continuare pentru Petrolul după ce anunțase că pleacă din cauza problemelor economice ale clubului. Fotbalistul era supărat fiindcă împrumutase clubul cu 100.000 de euro, după care conducerea a apelat iar la el pentru un credit.

Fără vreun patron darnic și fără sprijin din partea primăriei, Petrolul se chinuie să reziste în sezonul acesta, primul de după revenirea în prima ligă. Echipa lui Nicolae Constantin se descurcă surprinzător de bine în campionat și e a treia în clasament, dar clubul gâfâie din cauza dificultăților economice.

„Dublă greșeală!” » Vestea separării dintre Halep și Iuruc a provocat reacții în toată lumea: „Divorțul de milioane”
DIVORȚ
„Dublă greșeală!” » Vestea separării dintre Halep și Iuruc a provocat reacții în toată lumea: „Divorțul de milioane”

Ce l-a deranjat pe Gabi Tamaș, care a amenințat că pleacă de la Petrolul

Tamaș a evoluat și în victoria obținută recent cu FC Botoșani, 2-1, la cinci zile după ce anunțase că partida cu Chindia, câștigată cu 3-2 în deplasare, avea să fie ultima a sa la Petrolul. Conducerea a reușit de atunci să achite salariul pentru o lună, dar mai sunt restante două salarii și bonusurile pentru promovarea din liga a doua. 

Gabi era supărat din cauza atmosferei proaste din lot, pe care o cauzase întârzierea plăților, și din pricina comportamentului pe care-l avuseseră conducătorii în relația cu el.

Surse din club povestesc că fostul internațional împrumutase societatea cu 100.000 de euro. Banii i-au fost returnați cu țârâita, din mai multe tranșe mici, apoi șefii executivi l-au rugat să le mai dea 100.000 de euro! Tamaș s-a enervat și a reacționat: „Dacă voi nu puteți, le plătesc eu câte un salariu băieților și apoi plec de aici!”

Petrolul n-a găsit vreun salvator

Apărătorul în vârstă de 38 de ani a fost înduplecat să continue la Petrolul. Măcar până în iarnă el nu se va putea transfera în altă parte. Ploieștenilor le va fi tot mai greu să se descurce de acum înainte, deoarece clubul nu are surse importante de venituri. 

Drepturile TV au fost cesionate deja pentru achitarea unor datorii. Președintele Costel Lazăr a spus la începutul stagiunii că situația ar putea să fie ameliorată ușor, „sunt multe firme mari în Prahova, dacă ar contribui câteva dintre ele Petrolul n-ar mai avea probleme financiare”. Doar că nu s-a implicat nimeni în finanțarea echipei.

Au existat negocieri și cu Mohammad Murad, un afacerist care a încercat să se implice și la Dinamo, însă nici cu el n-au fost finalizate tratativele. Antrenorul Constantin a reușit până acum să-și convingă jucătorii să lupte în continuare, să ignore austeritatea, și a căutat el însuși să rămână optimist după ce a câștigat jocul cu FC Botoșani: 

„Au existat multe discuții despre situația de la Petrolul, dar despre problemele de la Botoșani nu vorbește nimeni. Și sunt probleme mai mari decât sunt acestea pe care le avem noi!”

Dacă au mai fost rezolvate dintre problemele financiare? Puțin, foarte puțin! Sper să fie schimbată în bine situația cât mai curând!

- Gheorghe Grozav, Petrolul

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Rădoi a găsit înlocuitor pentru accidentatul Koljic » Forțează transferul „copilului de suflet” al lui Rednic

În ce condiții a stat Mititelu după gratii: „Acolo nu sunt celule. Practic, e un bloc cu apartamente! E unic în România”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
Vic_5864
Vic_5864  •  08 Septembrie 2022, 17:59

L-ați adus pe Tamaș să vă plătească el pe voi? Credeți că o fi vreun prost? I-ați aburit pe Tamaș, Grozav și Budescu cu salarii mari. Pe ce vă bazați că sunteți aproape in faliment. Barem Budescu joacă la pescuit, băiat deștept, de ce să transpire el și așa nu e plătit.

alexiosas
alexiosas  •  08 Septembrie 2022, 16:18
Postat de Vasilecristian pe 08 Septembrie 2022, 11:52

Numai prostii scrieți

astia de fac mai multi un articol atata stiu

Vasilecristian
Vasilecristian  •  08 Septembrie 2022, 11:52

Numai prostii scrieți

Vezi toate comentariile (4)
Comentează