FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - BOTOȘANI 2-1

Nicolae Constantin arată cu degetul: „Au probleme mai mari decât Petrolul și nu văd pe nimeni să întrebe de ei!”

Petrolul a învins-o pe FC Botoșani, scor 2-1. Nicolae Constantin (48 de ani), antrenorul „lupilor galbeni”, spune că în Liga 1 există formații cu probleme financiare mai mari.
Petrolul a învins-o pe FC Botoșani, scor 2-1. Nicolae Constantin (48 de ani), antrenorul „lupilor galbeni”, spune că în Liga 1 există formații cu probleme financiare mai mari.

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2022 00:08 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 00:17

Petrolul a învins-o pe FC Botoșani, scor 2-1. Nicolae Constantin (48 de ani), antrenorul „lupilor galbeni”, spune că în Liga 1 există formații cu probleme financiare mai mari decât gruparea prahoveană. 

Petrolul este pe cai mari în Liga 1. Și-a consolidat locul de podium, a primit și o parte din banii restanți, iar antrenorul Nicolae Constantin este din ce în ce mai încrezător.

Au reactivat „pista” Croitoru » Echipa din Liga 1 vrea să-și demită antrenorul și a pregătit oferta pentru „principalul” lui FCU Craiova
MUTARE-SURPRIZĂ
Au reactivat „pista” Croitoru » Echipa din Liga 1 vrea să-și demită antrenorul și a pregătit oferta pentru „principalul” lui FCU Craiova

Nicolae Constantin: „La FC Botoșani sunt probleme mai grave decât la Petrolul”

„Un joc echilibrat, o echipă a Botoșaniului pe care o știam. Ne-am descurcat bine defensiv, am reușit să și marcăm două goluri. E o victorie importantă pentru noi. Irobiso cred că a fost omul meciului astăzi. Îl știam, pentru asta am adus. Ne ajută mult. A venit un pic mai târziu și a trebuit să avem răbdare cu el. Astăzi ne-a răsplătit toate așteptările.

De Tamaș ce să mai vorbim? A fost foarte bun în apărare, așa cum a fost și până acum. L-am simțit foarte bine, ne cunoaște de când era copil. A vrut doar să tragă un semnal de alarmă! Se tot vorbește de problemele de la Petrolul, dar dacă luăm toate echipele din Liga 1 găsim lucruri mai grave.

Nu văd pe nimeni să întrebe ce probleme sunt la Botoșani. Nu vreau eu să zic, dar sunt probleme mai mari decât la Petrolul! Noi mai avem un salariu restant. Restanțele nu se resimt pe teren. Avem un vestiar plin de caractere puternice. L-am unit mai mult odată cu aducerea lui Tamaș, venirea lui Budescu, la fel”, a spus Nicolae Constantin la Orange Sport. 

Multă lume laudă jocul Hermannstadtului, la noi laudă doar rezultatele... Eu știu ce facem, știu ce avem de făcut. Noi încercăm să scoatem maximum de la fiecare meci
- Nicolae Constantin, antrenor Petrolul

Petrolul, pe podium în Liga 1! Clasamentul ACUM

Citește și alte știri din Liga 1: 

„I-au pus niște comprese cu euro pe gambă” » Tamaș a amenințat că pleacă, dar apare titular cu Botoșani: „Am rezolvat-o rapid”

EXCLUSIV Au reactivat „pista” Croitoru! » Echipa din Liga 1 vrea să-și demită antrenorul și a pregătit oferta pentru „principalul” lui FCU Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
fibra
fibra  •  05 Septembrie 2022, 13:18

Domn' Nae adica daca si altii sunt la fel de rau ca voi va simtiti mai bine? Nu iti dai seama ca va puteti prabusi impreuna? Ce castigati voi?

opinez
opinez  •  05 Septembrie 2022, 11:07
Postat de gojgaru pe 05 Septembrie 2022, 03:21

Probabil ca la Botosani nu au sifoane .

E mai departe de Bucuresti si intereseaza mai putin.

RegeleMihail
RegeleMihail  •  05 Septembrie 2022, 09:48

mda... capra vecinului... tipic!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează