SPORTURI  »  TENIS  »  DIVORȚ

„Dublă greșeală!” » Vestea separării dintre Halep și Iuruc a provocat reacții în toată lumea: „Divorțul de milioane”

Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) și Toni Iuruc (43 de ani) vor divorța. Publicații axate pe tenis sau tabloide din întreaga lume au preluat rapid informația. / FOTO: Imago +32   FOTO
Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) și Toni Iuruc (43 de ani) vor divorța. Publicații axate pe tenis sau tabloide din întreaga lume au preluat rapid informația. / FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 septembrie 2022 23:14 / Actualizat miercuri, 07 septembrie 2022 23:22

Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) și Toni Iuruc (43 de ani) vor divorța. Publicații axate pe tenis sau tabloide din întreaga lume au preluat rapid informația. 

Divorțul Simonei Halep, fost lider mondial și dublă câștigătoare de Grand Slam, nu avea cum să treacă neobservat de presa internațională. La câteva ore de la apariția informației, publicații din întreaga lume au preluat subiectul. 

Țara unde ar plănui să se mute Simona Halep, după divorțul de Toni Iuruc
PLANURI
Țara unde ar plănui să se mute Simona Halep, după divorțul de Toni Iuruc

Divorțul dintre Halep și Iuruc face înconjurul lumii 

First Sportz, un site american recunoscut pentru informațiile din tenis, UFC sau sporturile cu motor a folosit o metaforă din „sportul alb”: „Dublă greșeală! Simona Halep va divorța de Toni Iuruc, soțul ei milionar, cu doar câteva zile înainte primei lor aniversări”.

+28 FOTO

Essentially Sports, o publicație deținută de o companie media din India și axată pe sporturi precum tenisul sau golful, a titrat: „Miliardarul Toni Iuruc anunță despărțirea șocantă de Simona Halep, după doar 11 luni de mariaj”.

Australienii de la News.com au abordat ruptura din perspectivă financiară: „Divorțul de milioane care uimește lumea tenisului”.

Tabloidul britanic Express.co.uk a acordat o atenție ridicată veștii venite din România: „Fosta campioană de la Wimbledon, Simona Halep, divorțează de soțul ei în ceas aniversar”.

Simona Halep, divorț de Toni Iuruc

Toni Iuruc a confirmat public divorțul dintre el și Simona Halep, după un an de mariaj. 

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică…. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a spus Toni Iuruc, potrivit Fanatik.

VIDEO CTP, despre marele merit al lui Mouratoglou în transformarea Simonei Halep: “E jocul pe care-l aștept de un an!”

Citește și alte știri din tenis: 

Unicul obiectiv al Simonei în 2022 și incertitudinea din final de an: „Nu știu ce urmează”

VIDEO Descalificare fără precedent în tenis: „În acel moment, arbitrul a intrat la vestiare și a văzut ce făcuse”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
to_aia
to_aia  •  08 Septembrie 2022, 18:38

2 oameni cu bani, 2 trisori, in rest totul este PLACERE

magic4ever
magic4ever  •  08 Septembrie 2022, 11:28

La banii lui Halep nu avea nevoie sa se marite cu un machidon cu bani doar ca sa pastreze traditiile...probabil si-a dat seama ca nu este ce isi dorea ea si nu il iubeste sau a umblat el cu altele si c'est fini la comédie...

666piturca
666piturca  •  08 Septembrie 2022, 11:27
Postat de maradona79 pe 08 Septembrie 2022, 09:21

Daca eu sunt Diego, e logic ca tu sa fii Victor. Nea Piti, nu te mai ascunde. Cel mai bun antrenor la nationala.

Respect, Diego, m-ai prins!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează