FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Conferință EXPLOZIVĂ! Antrenorul Petrolului a spus tot din vestiar în „scandalul Tamaș”: „Eu am făcut înregistrarea și am dat-o mai departe!”

Gabi Tamaș/ foto Imago Images
Gabi Tamaș/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2022 19:02 / Actualizat joi, 13 octombrie 2022 19:49

Nicolae Constantin (48 de ani), antrenorul celor de la Petrolul, a vorbit într-o conferință de presă despre scandalul cu Gabi Tamaș (38 de ani), fostul fundaș al echipei, după ce acesta și-a reziliat contractul.

Nae Constantin a recunoscut că el a fost cel are l-a înregistrat pe Gabi Tamaș în timp ce înjura suporterii Petrolului. Ulterior, el a dat înregistrarea liderilor galeriilor, pentru justificarea despărțirii de jucător. Ulterior, Tamaș a încercat să se scuze, susținând că „declarațiile au fost scoase din context”

Nae Constantin: „Eu l-am înregistrat pe Gabi Tamaș”

„Referitor la subiectul Gabi Tamaș, e un subiect delicat. Considerăm că nu poate să ne mai ajute în acest moment, dar nu din punct de vedere fotbalistic, ci din punctul de vedere al vestiarului, pe care noi punem mare preț. După meciul cu Steaua (n.r. - 0-2 cu FCSB, duminică), seara la 10 am primit un telefon de la Gabi. Eu cu Gabi nu am vorbit, deși el obișnuia să mai sune seara. 

Era undeva cu mai mulți colegi, mi-a spus că erau 7 jucători. Mi-a spus că a făcut o invitație pentru toată echipa, dar era supărat că au venit doar 7 jucători. I-am spus că e problema lor, e timpul lor liber. Discuția s-a dus în mai multe direcții. Una dintre ele a fost despre meciul cu Steaua, că am atacat eu jucătorii la conferință, că ne-am apărat prea jos. 

Că de fapt eu aș fi vrut să ne apărăm așa jos, deși eu nu am zis niciodată asta. A trecut apoi la analiza tehnică. Mi-a reproșat că le arăt numai lucruri negative, le-am zis că au fost două lucruri bune în repriza a doua pe care le-am arătat. L-am văzut că era puțin agitat și i-am zis să ne liniștim puțin, să aibă liber a doua zi. 

A zis că «îmi iau câte zile libere vreau eu». Am trecut și peste asta, apoi alte reproșuri. Pe final au fost... Ați auzit cuvintele adresate suporterilor, apoi l-a «salutat» pe președinte. A doua zi ne-am întâlnit la stadion, am auzit că a fost sunat și Costel Lazăr (n.r. - președinte). Printre altele a zis că vrea să rezilieze, să nu mai rămână, asta i-a zis și lui Costel Lazăr. 

Stând și cu Costel Lazăr, inițial nu voiam să zic că am fost sunat, dar am zis. Am făcut o analiză rapidă acolo și am hotărât să-l anunțăm pe președinte că noi ca staff și directorul sportiv vrem să acceptăm rezilierea. Ce m-a deranjat mult, nu telefonul, probabil dacă eram mai inteligent aș fi închis, a fost faptul că discuția a avut loc cu el și alți 7 jucători de față, la masă”. 

Nae Constantin: „Am făcut înregistrarea ca să ne justificăm”

„Aș fi preferat ca reproșurile să mi le facă aici, la masa de analiză. În momentul în care s-a pus în discuție să vină, am fost primul care a zis da. Acum când am vorbit despre reziliere tot eu am zis primul da. Președintele a făcut înștiințare, doar că a doua zi în media a apărut știrea că Tamaș va fi îndepărtat, iar toată lumea a început să întrebe de ce. Înregistrarea care a apărut e făcută de pe telefonul meu, nu a fost nimic premeditat. 

Am o aplicație, pentru că la un moment at am fost amenințat de cineva foarte urât și am preferat să îmi pun o aplicație care să înregistreze toate discuțiile. În momentul în care au fost discuțiile că de ce pleacă Tamaș, a trebuit să ne justificăm într-un fel. Am dat înregistrarea către liderii galeriilor, pentru că erau întrebări din partea lor, nu își doreau această plecare. 

Mai departe, cum a ajuns în online, nu știu. Eu am dat-o doar galeriilor. Ce a apărut e doar o parte, toată înregistrarea are 15 minute. Îmi asum, nu puteam să vin în fața voastră să mint. Dacă e o greșeală, o să plătesc pentru asta”, a spus Nae Constantin în conferința de presă de azi. 

AUDIO Înregistrarea în care Gabi Tamaș înjură suporterii Petrolului

Citește și:

E gata: Tamaș a bătut palma cu Petrolul pentru rezilierea contractului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
badeadorian
badeadorian  •  15 Octombrie 2022, 01:11
Postat de klaus pe 13 Octombrie 2022, 20:35

Caracter de rapidist "get-beget".Respect Tamas!

Fugi cu targa .... Sau cu tanga ?? .

Moshu
Moshu  •  14 Octombrie 2022, 10:19
Postat de johny2003 pe 13 Octombrie 2022, 19:59

Mosule, ai imbatrinit degeaba! Mintea ta = ca aia a lui tamas!

Nu vorbi despre lucruri la care doar visezi sa le ai...adica minte !N-ai puiule si nici nu stii ce-i aia !

bomboanecumenta
bomboanecumenta  •  14 Octombrie 2022, 08:30

Conferință exploziva...N.am văzut sa bubuie ceva. Cum se *** Tamas pe suporteri, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează