FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Gabi Tamaș, explicații halucinante după apariția înregistrării în care înjură birjărește suporterii: „Cuvinte scoase din context. Îi respect pe fani”

Gabi Tamaș, la Petrolul // foto: Cristi Preda, GSP
Gabi Tamaș, la Petrolul // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2022 15:14 / Actualizat joi, 13 octombrie 2022 16:02

Gabi Tamaș (38 de ani), experimentatul fundaș central care a semnat ieri rezilierea contractului cu Petrolul, se apără după ce în spațiul public a ajuns o înregistrare în care înjură fără perdea suporterii clubului din Ploiești.

Miercuri, în ziua în care Gabi Tamaș a cerut și a semnat rezilierea contractului cu Petrolul, în presa locală a apărut o înregistrare reprobabilă, în care Tamaș înjură suporterii clubului.

„Că am dezamăgit suporterii... Mă c*c pe suporteri, până la urma urmei, în p**a mea. Mai dați-vă în p**a mea... Sunt 50.000? Aduc 100.000 de prietenii și îi acopăr. Mai dați-vă în p**a mea de aici...”, a spus, printre altele, Tamaș.

Primul jucător care o părăsește pe FCU Craiova 1948 după ce Marius Croitoru a plecat de la echipă: „Vă urez multă baftă, leilor”
DESPĂRȚIRE
Primul jucător care o părăsește pe FCU Craiova 1948 după ce Marius Croitoru a plecat de la echipă: „Vă urez multă baftă, leilor”

Prima reacție a lui Gabi Tamaș, după înregistrarea în care înjură suporterii lui Petrolul: „Cuvinte scoase din context”

La o zi distanță, a apărut prima reacție a lui Tamaș.

„Într-adevăr, am avut discuții, la o zi după meciul cu FCSB, cu antrenorul și cu președintele clubului. Încă eram foarte nervos după pierderea meciului. Era un joc foarte important pentru noi, ținând cont că era un derby al României și adversarii erau într-o situație dificilă, îmi doream foarte mult un rezultat pozitiv.

Obiectivul meu, pe care nu am vrut să-l spun public și de care știau doar câțiva din club, era calificarea în play-off cu Petrolul. După cum știți, mie îmi place să câștig, iar când pierd mă duc acasă, câteodată plâng, câteodată sunt foarte nervos.

Suntem sportivi, câteodată mai dăm un pumn în geam, mai spargem un televizor, mai și vorbim urât, suntem oameni.

Referitor la înregistrare, nu știu cine m-a înregistrat și de ce, am vorbit despre fotbal, despre înfrângere și, fiind nervos, am și înjurat. Cine mă cunoaște știe că mai înjur la nervi și sunt mai recalcitrant după o înfrângere.

Țin să-mi cer scuze pentru limbajul folosit, a fost o ieșire nervoasă pe care o regret. Acele cuvinte au fost scoase din context, discuția fiind mult mai lungă.

Respect suporterii Petrolului și acest club, toată lumea știe că am venit aici pentru fani și pentru atmosfera de la Ploiești, nu pentru bani. Îmi cer scuze încă o dată pentru această ieșire la nervi, sunt un jucător care a dat totul pentru echipă, am crezut și cred în continuare în ea și îmi pare rău că s-a ajuns la această situație”, a precizat Tamaș pentru ZiarulIncomod.

Potrivit sursei citate, înregistrarea ar proveni dintr-o convorbire telefonică între Tamaș și antrenorul echipei, Nicolae Constantin.

Tamaș a jucat 14 meciuri pentru Petrolul, în tricoul căreia a înscris două goluri. El nu va putea semna cu altă echipă până în iarnă.

Mai multe știri din Liga 1: 

Răzvan Oaidă, dorit de FC Botoșani: „Este oricând o variantă pentru noi”

FC Argeș și-a „pârât” 3 dintre fotbaliști la FRF » Vrea să-i amendeze și așteaptă acceptul Federației!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
claumishu
claumishu  •  13 Octombrie 2022, 20:35

Am fost la majoritatea meciurilor disputate acasă de Petrolul în toamna asta și NICIODATĂ nu l-am văzut pe Tamas în grupul de jucatori care salutau și aplaudau spectatorii la finalul partidei. Păcat de talentul lui, caracterul e ZERO

claumishu
claumishu  •  13 Octombrie 2022, 20:27

Am fost la majoritatea meciurilor disputate acasă de Petrolul în toamna asta și NICIODATĂ nu l-am văzut pe Tamas în grupul de jucatori care salutau și aplaudau spectatorii la finalul partidei. Păcat de talentul lui, caracterul e ZERO

johny2003
johny2003  •  13 Octombrie 2022, 20:08

Explicatiile sunt foarte pertinente...nu stiu de ce gesepistii spun ca sunt "HALUCINANTE?!?!?!?"

Vezi toate comentariile (19)
Comentează