FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

EXCLUSIV FC Argeș și-a „pârât” 3 dintre fotbaliști la FRF » Vrea să-i amendeze și așteaptă acceptul Federației!

Alin Dobrosavlevici încearcă să-l blocheze pe Florinel Coman în FCSB - FC Argeș // foto: Imago Images
Alin Dobrosavlevici încearcă să-l blocheze pe Florinel Coman în FCSB - FC Argeș // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 13 octombrie 2022 12:40 / Actualizat joi, 13 octombrie 2022 12:49

FC Argeș intenționează să amendeze 3 dintre fotbaliștii legitimați la club, pe Martin Raynov, Dorian Bertrand și Alin Dobrosavlevici. Pentru ca sancțiunile să intre în vigoare, este nevoie ca Federația să le ratifice. FRF va judeca speța pe 19 octombrie.

Situație inedită la FC Argeș. Clubul piteștean intenționează să sancționeze 3 dintre propriii jucători cu câte 500 de euro. Este vorba despre Martin Raynov (30 de ani), Dorian Bertrand (29) și Alin Dobrosavlevici (27).

Cei 3 au fost reclamați la Comisia de Disciplină din cadrul FRF, care trebuie să ratifice amenzile pentru ca acestea să intre în vigoare. Momentan, au scăpat. La ședința Comisiei de miercuri, s-a decis setarea unui termen nou, pe 19 octombrie.

Răzvan Oaidă, dorit de FC Botoșani: „Este oricând o variantă pentru noi” + Valeriu Iftime, despre Denis Haruț: „Pierde timpul la FCSB!”
GSP LIVE
Răzvan Oaidă, dorit de FC Botoșani: „Este oricând o variantă pentru noi” + Valeriu Iftime, despre Denis Haruț: „Pierde timpul la FCSB!”

FC Argeș și-a „pârât” 3 dintre fotbaliști la FRF » Vrea să-i amendeze și așteaptă acceptul Federației

Surse din conducerea alb-violeților au explicat felul în care au călcat strâmb jucătorii în cauză: „La un meci pe teren propriu au fost văzuți de angajații clubului cum au plecat acasă când a început partida. S-a luat, astfel, decizia de a fi sancționați”.

În cazurile lui Raynov și Dobrosavlevici, este vorba despre partida cu FCU Craiova de pe 12 august, când cei doi au plecat acasă chiar înaintea fluierului de start, după ce au văzut că nu figurează pe foaia de joc. Bertrand a jucat atunci, dar a fost scos din lot la toate meciurile din luna septembrie. A revenit la început de octombrie, la 2-3 cu FCSB.

„Procedură grea pentru a fi sancționat”

În fotbalul românesc, procedura de amendare a fotbaliștilor de către cluburile la care sunt legitimați este una complexă. În primul rând, suma penalității trebuie să fie mai mică de 25% din contractul fotbalistului în cauză.

„Pentru a fi sancționat e o procedură grea. Se face Adunarea Generală a Acționarilor sau a Consiliului de Administrație și trebuie decisă amendă. Ulterior, trebuie dusă la FRF pentru a fi ratificată. Și după aceea se aplică”, a explicat de curând Emilian Hulubei, președintele AFAN, la DigiSport.

Mai multe știri din Liga 1: 

„Sabotat” de coechipieri? Marica avertizează, în cazul jucătorului de la FCSB: „E jucat prea puțin, își face fazele singur”

Dan Șucu a jucat all-in când a intrat în afaceri: „Mi-am vândut casa cu 50.000 de dolari și am cumpărat un camion cu mobilă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ionutplural
ionutplural  •  13 Octombrie 2022, 13:55

„La un meci pe teren propriu au fost văzuți de angajații clubului cum au plecat acasă când a început partida." Si ati jucat meciul in 8, sau cum? :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează