FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CĂLĂRAȘI - DINAMO 1-3

VIDEO Despre cine spune Paul Anton: „Nu mai există numele lui în vestiar” + Și-a „ales” adversara din semifinale

Paul Anton (29 de ani) crede că Dinamo poate merge până la capăt în Cupa României și speră la o convocare din partea selecționerului Mirel Rădoi. +17   FOTO
Paul Anton (29 de ani) crede că Dinamo poate merge până la capăt în Cupa României și speră la o convocare din partea selecționerului Mirel Rădoi.

Articol de , - Publicat joi, 04 martie 2021 22:47 / Actualizat joi, 04 martie 2021 23:32

Paul Anton (29 de ani) crede că Dinamo poate merge până la capăt în Cupa României și speră la o convocare din partea selecționerului Mirel Rădoi. 

  • CS Universitatea Craiova, Viitorul Pandurii Tg. Jiu, Astra Giurgiu și Dinamo sunt cele 4 semifinaliste din acest sezon al Cupei României.

„Să vedem cu vine vom juca în semifinale, sper să reușim să facem două meciuri bune. Nu contează cu cine picăm, dar, sincer, aș vrea cu Târgu Jiu. Mi-e dor de orașul ăla, am amintiri frumoase de acolo și mi-ar plăcea să jucăm cu ei. Acum vom vedea. Cel mai important meci e cel de luni, cu Voluntari. E extrem de important, sper să ne recuperăm până atunci.

Cupa a fost un obiectiv de la începutul sezonului. Prin prisma lucrurilor petrecute în acest sezon, cred că acesta va fi obiectivul principal. În mare parte, situația financiară, cu salariile față de jucători și staff, s-a rezolvat. Mai sunt doar mici probleme. Hopul e licența, dar ați văzut ce eforturi fac cei din DDB. se va lua licența. Dacă vom câștiga finala, va fi un sezon OK”, a declarat Paul Anton, după victoria cu Dunărea Călărași.

VIDEO. Paul Anton nu vrea să mai audă de Cortacero

„Sezonul acesta clubul a fost zguduit de probleme. Înainte nu erau probleme, aveam un patron, știam anumite limite ale bugetului. Acum s-a început cu stângul, am avut multe așteptări și s-a dovedit că tot ce s-a promis a fost minciună. 

Norocul nostru sunt fanii, care susțin acest club necondiționat. Nu îl vor lăsa să moară. Asta face acest club special. Nu mai există numele lui Cortacero în vestiar. Din decembrie, de când cei din DDB au început să se implice, partea spaniolă a fost dată la o parte. Nu mai are rost să discutăm despre ei”, a spus Anton. 

Paul Anton despre....

...amicalul cu Dinamo Kiev: „Clar va fi o partidă frumoasă pentru noi şi mă bucur că domnul Lucescu a dat o mână de ajutor, pentru că pe lângă faptul că noi vom avea ocazia să jucăm cu Dinamo Kiev, am înţeles că se va face şi o campanie de vânzare a biletelor, ceea ce va ajuta clubul să facă rost de o sumă de bani”.

...o posibilă convocare la națională: „Gândul meu e la meciul de luni, avem o situație dificilă. Încerc să îmi fac treaba, apoi, dacă domnul selecționer e mulțumit de ce arăt și mă vă convoca, voi da 100%”.

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+13 FOTO

Citește și alte știri despre Dunărea - Dinamo: 

Cum justifică Jerry Gane începutul groaznic de meci: „Am o explicație”

Cristi Pustai a explicat de ce a schimbat portarul la pauză: „Am mai avut experiențe de genul ăsta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
albastru.palmat
albastru.palmat  •  05 Martie 2021, 08:45

Ddb se lupta sa tina clubul in viata! Acum aflam de la cre ti no i zii gigisti ca frf *** in fața ddb care nu are absolut nicio putere in liga, federatie sau cca!? Ati vazut cate galbene ticaloase s-au acordat gratuit dinamovistilor in meciul de ieri! Arbitrul a fezandat-o definitiv pe dinamo, nu are cu cine juca in semifinale! Pai tocmai asta dovedeste pe cine vrea frf in finala! Nu pe dinamo!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  05 Martie 2021, 07:07

Pai cu cine altcineva sa cada? Dincolo Astra bate Craiova si apoi este exclusa.

hashtag_truth
hashtag_truth  •  05 Martie 2021, 03:44
Postat de andrei.f pe 05 Martie 2021, 03:27

Cu siguranță, dorință ddb va fi realizată de frf, le au ăștia cu tragerile la sorți !

N-ai sa vezi...DINAMO - CRAIOVA in semifinale. Sa fie bine si audienta maxima :)))))). Ca si cum Astra moare de deor de Cupe Europene....nu e vina nimanui ca nimeni nu mai vrea de fapt Cupa Vietii....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează