FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - RAPID

VIDEO + FOTO Nu le-a păsat că au fost deconspirați » Peluza Sud a afișat o scenografie acidă la adresa rivalei FCSB: „Soarta nu iartă trădătorii”

La meciul cu Rapid, din Cupa României Betano, Peluza Sud Steaua a afișat o scenografie îndreptată către rivalii de la FCSB. +41   FOTO
La meciul cu Rapid, din Cupa României Betano, Peluza Sud Steaua a afișat o scenografie îndreptată către rivalii de la FCSB.

Articol de - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2023 21:24 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 22:37

La meciul cu Rapid, din Cupa României Betano, Peluza Sud Steaua a afișat o scenografie îndreptată către rivalii de la FCSB.

Aproximativ 14.000 de spectatori s-au strâns în Ghencea pentru derby-ul dintre CSA Steaua și Rapid. Ambele peluze au fost aproape pline. În cea destinată Peluzei Sud a fost afișată o scenografie îndreptată către rivalii de la FCSB.

FOTO. Scenografie în Ghencea, la meciul CSA Steaua - Rapid

+37 FOTO

Themis, zeița Dreptății și a Justiției în mitologia greacă, a fost însoțită de mesajul: „Soarta nu iartă trădătorii”. Este o trimitere la decizia dată de Curtea de Apel în lupta pentru palmaresul Stelei.

În minutul 4, zeci de torțe au fost aprinse în Peluza Sud și au luminat scenografia. 

VIDEO. Show pirotehnic al Peluzei Sud

În minutul 23, ultrașii din Peluza Sud au mai afișat un mesaj. L-au dedicat grupării Vacarm. 

Rapidiștii le-au aflat scenografia

Steliștilor nu le-a păsat că rivalii din Giulești le-au aflat din timp scenografia.

Peluza Nord Rapid s-a lăudat pe Facebook că a aflat scenografia pe care o pregăteau rivalii „militari”. Giuleștenii au postat imaginea din interiorul stadionului Steaua și au scris: „Opriți meciul! Iar am umilit Armata”.

Nu le-a păsat că au fost deconspirați » Peluza Sud a afișat o scenografie acidă la adresa rivalei FCSB: „Soarta nu iartă trădătorii”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Mutare la Dinamo! Numele surpriză care vine și mai aproape de Ovidiu Burcă

Măldărășanu sare la gâtul arbitrilor: ”Îl apreciez pe Sebi Colțescu. E foarte bun. Dacă vrea ca un meci să se termine 3-3 atunci se termină 3-3”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  03 Noiembrie 2023, 06:47
Postat de Catalynn_11 pe 01 Noiembrie 2023, 23:56

Nu am vrut să merg la meci, însă până la urmă nu am regretat, atmosfera superbă, fotbal bun în ceea ce ne privește, un nul cu locul 3 în L1 când ești pe 11 în L2 este onorant. Bravo Oprița, bravo băieți, succes Rapidului Duminică!

la ce meci ai fost ma? tu nu iesi veci din casa!

palominocreek
palominocreek  •  02 Noiembrie 2023, 06:23

Ciudat să numească PS pe cineva trădători. Până la urma și ei au fost susținătorii echipei lui Becali pâmă au dezertat la cadoul oferit de statul român eșuat

voinea72
voinea72  •  02 Noiembrie 2023, 00:13

:))) Cat ***...Sa-ncercam un exercitiu de logica. 2-3.000 de saraci cu duhul, parasesc "familia", pentru niste fantasme ale lesinatilor, pe care nu i-a mai platit doar ca erau foste "glorii"...si ii numesc tradatori, pe cele cateva milioane ramase alaturi de STEAUA. ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează