FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEPSI - CSU CRAIOVA

VIDEO + FOTO Penalty controversat, dictat cu întârziere, în Sepsi - Universitatea Craiova! Nici reluările nu au lămurit faza

FOTO: Captură @Digi Sport 1
FOTO: Captură @Digi Sport 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 aprilie 2022 20:44 / Actualizat miercuri, 20 aprilie 2022 21:10

CS Universitatea Craiova a beneficiat de o lovitură de la 11 metri în minutul 53 al partidei cu Sepsi, la scorul de 0-1, în manșa tur a semifinalei de Cupa României. Asistentul Mircea Grigoriu a văzut fault la contactul dintre Andres Dumitrescu și Gustavo, iar „centralul” Radu Petrescu a mers pe mâna lui, chiar dacă reluările nu au lămurit faza. 

Dumitrescu a preluat o minge în propriul careul, și-a făcut o preluare lungă, apoi a încercat să degajeze. Gustavo a venit în viteză din spate și a încercat să-i fure mingea. Cei doi au ajuns la „balon” aproape în același timp, iar reluările oferite pe transmisiunea live nu au putut lămuri cine l-a atins primul, înainte ca ghetele lor să se atingă. 

Penalty controversat în Sepsi - CSU Craiova

Cert este că brazilianul celor de la CS Universitatea Craiova a intensificat căderea. „Centralul” Radu Petrescu a lăsat inițial jocul să meargă. A revenit ulterior, după aproape 5 secunde, când a fost atenționat de asistentul Mircea Grigoriu. Andrei Ivan a transformat lovitura de pedeapsă și a restabilit egalitatea, scor 1-1.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Giedrius Arlauskis își așteaptă banii de la CFR: „Am câștigat, restul sunt povești!”

EXCLUSIV Tertip prin care CSA Steaua ar putea bloca disputarea meciului de titlu în Ghencea! » Gigi Becali: „Le e frică, fac mișmașuri. E o singură soluție”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
389767441538495
Tudor Petrascu  •  22 Aprilie 2022, 20:22

Te astepti ca o echipa cu pretentii la titlu sa nu umble cu *** la arbitri. Care 11m, galbenul pentru simulare evidenta era corect.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elefterie
elefterie  •  21 Aprilie 2022, 09:40
Postat de geogeo pe 20 Aprilie 2022, 21:44

Penalty inventat ca si ala din meciul cu FCSB.

Din cele 5 "mari ocazii" ale Fcsb în înfrîngerea cu Craiova, 3 au fost urmare a unor faulturi extrem de clare ale fecesebiștilor în careul advers, nesancționate!! Practic 3 ocazii de a schimba incorect rezultatul meciului - dar presa NU s-a sesizat, dimpotrivă a perorat îndelung și inutil pe tema penaltyului acordat corect Universității...

prazopolis
prazopolis  •  20 Aprilie 2022, 23:17
Postat de geogeo pe 20 Aprilie 2022, 21:44

Penalty inventat ca si ala din meciul cu FCSB.

Si totusi scorul cu fc5b a fost 2-0. Cat ai de gand sa plangi cu lacrimi de ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează